TW
8

L'administrador diocesà de Menorca, Gerard Villalonga, va dirigir ahir una crida a les famílies cristianes de Maó a favor del matrimoni i la família que «són també imatges visibles d'un Déu que és amor i comunió de persones, perquè a imitació de la Sagrada Família siguin ferment d'evangelització a la estimada ciutat de Maó».

Villalonga va pronunciar aquesta crida en l'homília que va pronunciar a la Missa des Caixers, que va presidir amb el caixer capellà, Joan Tutzó, i el rector, Llorenç Sales, i oficià amb altres preveres.

Va demanar l'administrador de la diòcesi a la Mare de Déu de Gràcia, la imatge de la qual va presidir l'Eucaristia, que «tocats en el nostres cors per l'amor de Déu, reflectim a les nostres vides aquesta presència amorosa i entranyable de l'amor de Déu; que siguem conscients que també nosaltres hem estat destinats a ser imatges de Déu enmig de la nostra societat».

Noticias relacionadas

Gerard Villalonga també es va referir a la canonització de Teresa de Calcuta duita a terme pel papa Francesc a Roma el passat diumenge: «ha estat el moment principal de l'Any de la Misericòrdia, perquè expressa clarament la possibilitat de que en cadascú de nosaltres es repeteixi allò que Déu va obrar en Teresa de Calcuta i en tans cristians anònims. Quan més a prop de Déu som, més a prop dels altres estem».

La corporació municipal, a l'ofici religiós

Els regidors de la corporació municipal de Maó van assistir a la Missa des Caixers, encapçalats per la batlessa Conxa Juanola.

Tambén van estar a l'acte, les presidentes del Govern i del Consell, Francina Armengol i Maite Salord i el director insular de l'administració de l'Estat, Javier López Cerón.