TW
14

Sembla que la rua de carnaval de Maó tindrà enguany un caràcter reivindicatiu. Almenys això és el que està procurant el GOB, que està organitzant una comparsa per participar a la desfilada del proper dissabte dia 14. Es tracte de reunir un grup de persones amb una coreografia i una disfressa comú, una rotonda.

La intenció del grup ecologista és denunciar «les obres de la carretera general», però «sense deixar de fer festa». Per això, al portal web del GOB hi ha una entrada que, titulada com «La reina de la carretera», convida tothom a participar de la iniciativa.

Per fer-ho fàcil, els ecologistes han penjat un petit tutorial perquè cadascú es pugui fer la seva pròpia rotonda, a base de cartrons, cinta adhesiva i bosses de fems. Una tasca senzilla que «no requereix gairebé inversió econòmica i dóna molt de joc», afirmen.

A més, i per tal d'ajudar als interessats en participar, demà capvespre, a les 18 hores, es farà un taller de confecció de rotondes al local del GOB de Maó. Cadascú haurà de dur capses de cartró i els diferents materials necessaris.

A més, per tal de preparar una coreografia per a la rua, dimarts dia 10, a les 21 hores, es farà una trobada per assajar els balls.
Com a banda sonora es preveuen utilitzar músiques relatives a les rotondes, que el dia de la rua sonaran des d'un camió en el que també hi anirà «una reina de la carretera».