L’assemblea de socis de l’Orfeó Maonès va elegir aquest divendres Lali Olives com a nova presidenta de l’entitat | Javier Coll

TW
3

Tal i com s’esperava, l’assemblea de socis celebrada aquest divendres a l’Orfeó Maonès va elegir Lali Olives Casteyó (Maó, 1953) com a nova presidenta de l’entitat, tot substituint en aquest càrrec Joan Mercadal. Fou l’única candidata presentada.

Els lligams de Lali Olives amb l’Orfeó Maonès venen de petita, de quan els seus concos eren socis i se l’enduen a veure teatre, del qual ara és una aficionada de primer ordre. Amb el pas dels anys, aquests lligams es refermaren, fent-se també sòcia i formant part, com a secretària, de les directives encapçalades per Josep Mercadal primer, i ara també pel president sortint Joan Mercadal.

A més, Lali Olives, que el 16 de febrer farà un any que es jubilà després de 46 anys a l’Ajuntament de Maó (on treballava de secretària d’Alcaldia), està considerada una activista cultural. A més de presidenta de l’Orfeó, i cantant del seu Cor, és també secretària segona de l’Ateneu de Maó i vicepresidenta primera de Joventuts Musicals de Maó.