TW
1

«Regala teatre» és la campanya que posa en marxa el Teatre Principal de Maó per promoure la seva activitat a les festes de Nadal. Aquesta iniciativa, similar a la d'altres coliseus, es va presentar aquest dissabte junt amb la programació pels propers mesos de desembre, gener i febrer.

Un musical de Peter Pan i un total de set grans concerts des del 11 de desembre fins al 17 de gener són la primera oferta d'ací a Sant Antoni. Per després s'ofereixen actuacions de Shanti Gordi, Kiev Portella, Dani Mateo i Raúl Cimas i la obra de teatre «El malentès», d'Álbert Camus.

El Principal ja ha posat a la venda les entrades de tots els actes de desembre a febrer i fins i tot del concert de la cantant Rosana del 7 d'abril per tal de donar una àmplia oferta a la promoció «Regala teatre». La institució, que té com a gerent Àngela Vallés, ha dissenyat uns sobres desplegables vermells amb la imatge del Teatre embolicada com un paquet de Nadal per tal de donar un suport físic a les entrades que es regalin.


Programació

La nova programació per les festes de Nadal i Sant Antoni i el mes de febrer va ser presentada pel regidor de Cultura, Hèctor Pons, en un acte al Carrer de ses Moreres en què van participar amb una petita actuació alumnes de l'Escola de Ball d'Ute Dhal.

El programa comença amb «Peter Pan», un musical familiar que es farà el diumenge, 4 de desembre. El següent diumenge, dia 11, el Cor Illa de Menorca oferirà el primer de tres diferents concerts de Nadal que tindran continuïtat el dia 16 a càrrec del Conservatori de Música i Dansa i el 17 amb la Banda de Música de Maó amb Lluís Sintes i el cor de l'Orfeó Maonès. El dia 20 es farà un festival de Nadal per part d'alumnes del col·legi Cor de Maria. El 29 arribarà el Carter Reial al Teatre Principal. L'any es tancarà amb un concert de Nadal, el dia 30, de l'Orquesta de Cambra Illa de Menorca.

Gener comença al Principal amb un Concert de Reis de la Banda de Música des Migjorn Gran el dia 7. El 14 de gener es farà el concert del 75 aniversari del MENORCA «Es Diari», i el dia 17 hi haurà el concert institucional de Sant Antoni amb la Simfònica de Balears. El dia 20 actua la Shanti Big Band i el 21 Kiev Portella interpretarà Nocturns de Chopin.

Els còmics Dani Mateo i Raúl Cimas obren el dia 1o la programació del mes de febrer. El dia 14 es farà el concert didàctic «Un Quixot de Cine». Mô Teatre posa en escena el dia 18 «El malentès» d'Albert Camus, en el 60 aniversari de la concessió del seu premi Nobel. El dia 25 es farà la festa de commemoració del Día de Andalucía. La vetla i testament d'en Camestortes, el dia 28, tanca la programació.