Els artistes ja preparaven ahir els espais expositius | 4Vents

TW
0

Aquest divendres, a les 20 hores, s'inaugura una nova edició dels Fosquets d'Art de Ferreries, amb la participació d'una cinquantena d'autors que mostren les seves obres en cases i espais del casc antic. L'event és organitzat per l'Associació ART'S en col·laboració amb l'Ajuntament de Ferreries, el Consell, el centre Gestión Ferreries i diferents bars i restaurants.

Fosquets d'Art convida a fer un recorregut per 39 aturades per admirar les obres de pintura, dibuix, il·lustració, gravat, escultura, ceràmica, fotografia i joieria d'autors locals i convidats i de col·lectius com el Club F/Llum de fotografia, el Centre Internacional de Gravat Xalubínia, Artcinc, Menorca Art Gallery. i els alumnes dels tallers d'ART's.

Els artistes van començar aquest dimecres a preparar els muntatges expositius per a tenir-ho tot enllestit quan divendres s'obrin les portes de les cases particulars que vesins han cedit desinteressadament i dels espais com l'Hotel ses Sucreres, la Rectoria, l'església de Sant Bartomeu, entre altres. Una de les novetats de la present edició són les samarretes amb la nova imatge dels Fosquets d'Art que ha dissenyat Neus Carreras i que vestiran tots els participants i que també es posa a la venda per a tot el públic.