Es compleixen 11 anys de la primera exposició de l’artista a l’Illa. Els puzzles de butxaca s’il·lustren amb la seva obra.

TW
0

A l'artista visual Març Rabal se li ha acudit una manera molt original i lúdica de fer arribar el seu art al públic i ha creat jocs de butxaca amb imatges del seu imaginari. Inspirats en els puzzles de plàstic de la infantesa, el joc li serveix per celebrar que aquest agost es compleixen 11 anys que l'artista exposà per primera vegada a Menorca. Des d'aquella primera exposició, titulada «Mars d'agost», fins a les últimes obres, Març Rabal ha seguit una línia coherent d'investigació i experimentació artística en diferents temes i tècniques, que l'han duita de la pintura collage a passar pel vídeo i una gran varietat de formats i suports.

Convidada per la galeria Retxa, que gestiona les exposicions a Can Salort de Ciutadella, l'autora mostrarà un recull retrospectiu de la seva trajectòria artística recopilant obres d'ençà 2003 fins a les més recents, de petits, mitjans i grans formats. L'exposició s'inaugura avui, a les 20.30 hores, baix el títol de «Tots els mars d'agost», una mostra amb la qual l'artista vol celebrar tots els anys de relació professional i vital amb Menorca, seguint amb l'afany de compartir amb el públic el seu art.