TW
0

Sa Murada Voltios torna amb renovades energies musicals. Tres anys després del seu darrer disc, estan apunt d'enllestir el que serà el seu tercer projecte discogràfic que durà per títol "Moments". Rere el directe "Ei, tornam" i "Rock Dolç", aquest nou àlbum arriba marcat per una fusió de ritmes que inclou, a més del seu característic rock, la rumba o inclús el funky.

"Sonorament aquest serà un disc de molta varietat, no ens agrada encasellar-nos, però òbviament hi perdura la nostra essència", explica Llorenç Pérez (guitarra i veu). Amb ell, José Pons (guitarra i en aquesta ocasió amb un paper més protagonista com a cantant), Mariano Fraga (teclats), Eduardo Mascaró (bateria i veu) i José Camps (baix i veu) han treballat de valent en un compacte que recull onze temes amb música i lletres originals. "La nostra prioritat es fer el que ens agrada interpretant cançons pròpies, ja no feim festes amb un repertori de versions. Als concerts, tot és nostre", subratllen.

Una cançó al senyor Balada
En aquest sentit, el quintet -cadascú per igual- s'ha sumat a l'aportació en conjunt de històries inspirades a Menorca que podien arribar a formar part de cd. La selecció acull cançons com la balada "Mirades"; "Es Pardal"; la rumba "Es Turista"; "Muare"; "Es Colesterol"; "Moments", que dóna títol al disc; i un singular tema: "El senyor Balada", dedicat -diuen- a la famosa herència. "És una crítica als que llavors governaven perquè finalment no van aconseguir que els doblers quedessin a Ciutadella", senyalen.

"Moments" és una autoproducció que sortirà al carrer entre finals de maig i principis de juny. El disseny ha anat a càrrec de Sa Murada Voltios. Actualment, el grup està a l'espera de la masterització dels temes que tindrà lloc a uns estudis de Madrid o Barcelona. En la reentré -fa sis anys- de la fusió entre les formacions Sa Murada i Voltios, els músics decidiren optar per la llengua catalana "per la il·lusió de cantar en la nostra llengua, quelcom que a la nostra època no varem poder fer perquè estava mal vist", comenta Llorenç. "És la nostra llengua i hi posem totes les ganes perquè no fem música per guanyar doblers, sinó per passar-ho bé".

Concerts i videoclips
La presentació en directe del disc està prevista al mes de maig amb un concert al Casino "17 de Gener" de Ciutadella. Així mateix, s'enregistraran dos videoclips dels temes "El senyor Balada" i "Es Turista", aquest darrer és un relat musicat que parla dels contrastos i les experiències d'un anglès en arribar a l'Illa amb els seus calcetins i sandàlies. Sense perdre la seva essència pel rock, Sa Murada Voltios ja té un altre projecte en ment. "Si la sortida de "Moments" no es retarda, tenim previst fer un treball amb cançons nostres de Sant Joan", avança Llorenç.

A l'espera de la masterització, Mariano Fraga, José Camps, Eduardo Mascaró, Llorenç Pérez i José Pons es mostren més que satisfets amb la feina feta en un nou disc en què han donat més protagonisme a les veus.