TW
0

Volem ser optimistes tot i que ara ens toca prendre una decisió que no ens agrada, la d'obrir un parèntesi en la publicació del "Xoc". El primer nombre va sortir de la rotativa el 23 d'octubre de 2002 i fins ara hem inclòs en el diari 293 exemplars. Tots ells han estat plens d'optimisme, d'il·lusió, d'experiències emocionants, han ajudat a educar i han permès compartir bocins de vida entre els alumnes i mestres dels centres escolars de Menorca. La coordinadora Rosa Carreras ens ha fet estimar el "Xoc" i el seu món especial. Al diari enyorarem l'aire fresc de les seves pàgines.

Dimecres que ve ja no arribarà a les escoles. Per què? El diari ha comptat amb un patrocini de l'administració que ha ajudat a pagar una part del cost de la publicació. Editorial Menorca se n'ha fet càrrec de la resta, amb la voluntat de servir la comunitat educativa. Enguany la subvenció és molt possible que no arribi i la nostra empresa no pot ara assumir la despesa d'un "Xoc" que es distribueix de franc. No podem evitar les conseqüències de la situació econòmica.

El que sí volem fer és seguir servint els nostres lectors i la societat menorquina. Intentarem complir amb l'apertura d'un espai de "Xoc" al nostre diari digital. Estem convençuts que el menorca.info també serà una finestra oberta a la participació. Totes les fotografies i escrits dels centres escolars es podran compartir en el diari digital, que s'ha convertit en la web més visitada de Menorca. Per tant avui, no és un adéu, sinó una transició.