Participants. Els nedadors dels clubs Jamma i Sant Josep, d’Eivissa, dissabte a la platja Gran - Archivo

TW
0

La primera edició del torneig Beachpolo Illa de Menorca celebrada el passat dissabte entre les 11 i les 17 hores, a sa Platja Gran de Ciutadella va ser un èxit amb la participació de 60 jugadors repartits en 4 equips que van jugar fins a 6 partits i van gaudir d'una gran jornada esportiva.

Els dos equips locals formats pel CN Jamma Waterpolo A i el CN Jamma Waterpolo B, així com els eivissencs del Waterpolo Sant Josep que també van presentar dos equips, el A i el B amb els seus jugadors i jugadores més joves, van ser els competidors.

Finalment es va disputar un emotiu partit entre jugadors dels dos clubs de 9 a 13 anys, un exemple del futur del waterpolo. balear.

El campió del I Beachpolo va ser el CN Jamma B després d'una ajustada i disputada victòria amb el CN Jamma A per un 4-5 en el partit decisiu. El CN Jamma B s'en va endur el premi a millor equip, millor porter del torneig al jove Fede Caprari i millor jugador del torneig per Joan Mingorance. El CN Jamma B també va comptar amb la participació d'alguns jugadors de l'equip de la Universitat Autònoma de Barcelona que van venir expressament pel torneig.

Els resultats van ser:
CN Jamma A, 7 - WP S.Josep A, 1
CN Jamma B, 6 - WP S. Josep B, 4
Jamma A, 10 - Sant Josep B, 6
Jamma B, 9 - WP Sant Josep A, 2
CN Jamma A, 4 - CN Jamma B, 5
Sant Josep A, 3 - Sant Josep B, 5.