TW
0

Ahir, dimecres, es van celebrar tres reunions de treball entre IGA Menorca i les delegacions esportives en les que es van definir els tècnics i delegats que encapçalaran els cossos tècnics d'IGA Menorca dels esports de bàdminton, ciclisme i vela, durant el bienni Wight 2011.

Bàdminton
José Costa, entrenador del Club Bàdminton Maó, va tornar a ser nomenat com a tècnic de l'equip de bàdminton, que estarà compost per vuit jugadors, entre dones i homes. Francisco de Haro, del CB Alaior, completa el tàndem tècnic per a aquest bienni, dins el qual exercirà el càrrec de delegat de bàdminton d'IGA.

Ciclisme
Per la banda del ciclisme, en el bienni de retorn als Jocs d'IGA, Arturo Sintes, president de la Federació Balear de Ciclisme, ocuparà, com ja ho va fer a Rodes, el càrrec de delegat d'IGA de ciclisme. Juntament amb ell faran feina des de l'àrea tècnica Pere Barceló, entrenador del Grup Esportiu Es Port, qui a més, l'any 2007, ja va ser entrenador de l'equip menorquí de ciclisme als Jocs de Rodes, i Antoni Vivó, director esportiu de la Penya Ciclista Ciutadella. Gabriel Domingo, vicepresident i director esportiu de l'escola del Grup Esportiu Es Port serà el tècnic suplent.

Vela
M. José González, secretària del Club Marítimo Mahón, tornarà a ocupar la plaça de delegada de vela d'IGA per al bienni 2010-2011, després de fer-ho amb solvència durant el bienni Åland 2009. El cos tècnic de vela el compondran també Juanmi García, monitor de vela del Club Marítimo Mahón i entrenador de l'equip de làser de Menorca als Jocs d'Åland, i Bernat Coll, monitor de surf de vela del Club Nàutic Fornells i esportista medallista en surf de vela en els Jocs d'IGA de Rodes 2007 i Åland 2009.

La setmana que ve estan previstes les reunions per determinar els delegats i tècnics de la majoria d'esports: natació, golf, tennis de taula, voleibol, futbol, tir, tir amb arc i esquaix. Encara resten per confirmar les dates de les reunions de tennis, atletisme i bàsquet.