user Josep Pons | Hace 3 horas

menorcadriverI, certament, tu no en tens ni idea de que és es comunisme. Tant és així que estas per rebre lliçons a sobre el tema i no per donar-les. Lliçò primera: Es tres majors genocides de sa història de sa humanitat en termes absoluts, han sigut es comunistes Lenin, Stalin i Mao. Més de 80 milions (80.000.000) d'assassinats entre aquests tres. I es pitjor genocida en termes relatius és també es comunista Pol Pot que va exterminar a més del 25 % del seu propi poble en menys de 4 anys.

user Josep Pons | Hace 4 horas

menorcadriverJo no som del PP, però comprenc que lo pitjor del PP sigui un model per la esquerra extrema i l'extrema esquerra, per açò teniu alumnes tan aventatjats que fins i tot en hi ha que superen de molt als mestres, com "Ábalos, Aldama, Koldo, Hidalgo, el "tito" Berni, Begoña, Armengol o/i David Sánchez Pérez-Castejón, que, per donar exemple, tributa................................. a Portugal!!" I que tan encertadament ha citat Antoni Marquès. I sense oblidar que "els lladres més grans de tota la història d'Espanya són, de moment, Chaves i Griñán indultats per Pedro Sánchez, que segons sentència judicial ferm van defraudar 679.432.179,09 euros, clar què, amb tota probabilitat, amb el cas dels cursos de formació a aturats (3.000 milions) el PSOE-IU ho superaran de molt i revalidaran el títol." I de fa un parell de dies és es pèssim exemple des fins ara guru de s'extrema esquerra Errejón.

user Josep Pons | Hace 4 horas

menorcadriverEt posis com et posis, tothom sap qui sou és que teniu simpaties per aquesta xusma que roba i s'aprofita des doblers de tots, des impostos que paguem es que fem feina. Aquests que afavoriu des de s'esquerra no ens porten res de bo i prou vegades han estat notícia a Menorca per altres robos (fins i tot un encara més brutal pel mètode anomenat "alunizaje"), tràfic de drogues i altres delictes... Sort que, es que a sobre ets hi doneu suport polític, vos en anau tots en candela... de s'esquerra extrema sanchista a s'extrema esquerra podemita-sumar i Més per Bildu.

user Bep Bo | Hace 10 horas

menorcadriverEs que van legislar per amollar als violadors, abusadors i pederastes, van ser s'ignorant de Irene Montero i companyia, amb "soberbia infantil" com va dir la senyora Manuela Carmena, magistrada i mooolt d'esquerres, però sense cap fobia a sa veritat com molts de voltros. I ja està bé de voler donar lliçons després de s'exemple de Errejón i s'altre macho alfa Pablemos. I que et quedi ben clar que jo no som del PP, ara tampoc de la koldosfera, i rallant de València, hauries de recordar al marit de Mónica Oltra condemnat en ferm per abusar de menors tutelades i que la senyora Oltra està imputada per encubriment, i per dir-ho com tu "voltros" no feis res més que intentar matar als missatgers que denuncien ses vostres males pràctiques i de dimitir, res de res, ni Ábalos, ni el "numero 1", ni la Yoli que s'amaga cada vegada que hi ha que donar la cara, ni el fiscal general imputat... I a més amnistiant a corruptes com Laura Borràs, Chaves o Griñán y rebaixant penes als corruptes per delictes com sa "malversación"... S'única diferència entre voltros i PP, és que voltros sou encara més hipòcrites.

user Bep Bo | Hace 11 horas

menorcadriverI es vostro gran frau es comparar sempre sa realitat "capitalista" amb sa teoria comunista, perquè sa realitat comunista no resisteix sa comparació amb sa d'Europa Occidental i a on han patit es comunisme com Polonia, Hungria, Eslovaquia, Bulgària, part d'Alemaya, Rumania, Xequia, Servia, Croacia, Estònia, Letònia, Lituania no en volen sentir ni s'olor... sou es grans fracasats de sa història, es nota que qui no en té ni idea de lo que és es comunisme ets tu.

user Bep Bo | Hace 11 horas

menorcadriverEs que no en tens ni idea de lo que és es comunisme per sa gent normal ets tu. Es nota que ets un estalinista i que no tens ni idea de com va acabar es comunisme, amb sa caiguda des mur de Berlin i es "telón de acero". Ningú va correr cap es paisos comunistes, tothom cap a sa Europa lliure.

user Antoni Marques | Hace 12 horas

Els lladres més grans de tota la història d'Espanya són, de moment, Chaves i Griñán indultats per Pedro Sánchez, que segons sentència judicial ferm van defraudar 679.432.179,09 euros, clar què, amb tota probabilitat, amb el cas dels cursos de formació a aturats (3.000 milions) el PSOE-IU ho superaran de molt i revalidaran el títol, sense menyspreuar el que puguin conseguir, entre altres, Ábalos, Aldama, Koldo, Hidalgo, el "tito" Berni, Begoña, Armengol o/i David Sánchez Pérez-Castejón, que, per donar exemple, tributa............................................................................................. a Portugal!!

user Blas de Lezo | Hace 13 horas

Por otra parte se evidencia que los partidarios del comunismo en general i tú en particular ya no podéis engañar a nadie, porque vuestras obras son conocidas de sobra. El comunismo ha sido la teoría política más fracasada y la praxis política más criminal de toda la historia de la humanidad. El comunismo son más de cien millones de víctimas asesinadas, billones de robos de propiedades privadas y el universo carcelario del Gulag. La mayor explotación, miseria y despotismo que ha existido nunca se ha dado en las sociedades comunistas que igualaban por abajo, o sea, todos pobres y super explotados menos la burocracia del partido, por eso tuvieron que construir el telón de acero para encarcelar a toda la ciudadanía en general, no hay ningún otro ejemplo de una represión tan indiscriminada y extensa sobre todos los habitantes de un país como el de todos aquellos que han sido oprimidos por los comunistas. El único marxismo bueno es el de los hermanos Marx. Y que no puedas oponer un solo argumento a lo que he expuesto lo confirma.

user Blas de Lezo | Hace 13 horas

menorcadriverNo pretendo de ninguna manera convencer a un fanático comunista como tú, sino describir lo que es el comunismo, la praxis más criminal que ha existido nunca sobre la Tierra, mientras tú lo único que puedes argumentar es que "el gobierno comunista Chino, es una potencia economica mundial", e incluso en eso te traiciona el subconsciente al escribir "el gobierno comunista chino" en vez de China. China tiene más de 1.470 millones de habitantes y ya sería el colmo que no fuese una potencia económica a nivel mundial con tamaña población, pero omites que por el camino han quedado más de 60 millones de chinos asesinados por el comunismo y las políticas comunistas, omites que en China no hay libertad de información ni expresión, ni elecciones, ni democracia sino una feroz tiranía y que encabeza con infinita ventaja el ránking de ejecuciones hasta el punto de que se ha convertido en "el mayor verdugo del mundo", según las innumerables denuncias de la ONG Amnistía Internacional.

user Nordico | Hace 15 horas

En mi humilde opinión, esto no tiene nada que ver con la política de izquierda/derecha, ni con la libre elección de un individuo que no está satisfecho con su género. No entiendo por qué la policía local de un pueblo (no es como Barcelona o algo ciudad grande) tiene que aprender qualquier tipo de entrenamiento de combate especial. El único argumento que se les ocurre es: ¿esperan una posible resistencia de la población, debido al gran descontento con la doctrina que defienden? La gestión del agua y los residuos por ejemplo...,agua potable limpia, segura y una buena política de residuos, un derecho primario.