Angelcaído Angelcaído | Hace 1 día

LluísDa IGUAL lo que diga ahora que será diferente a lo que diga en los próximos dos días. LO QUE NO DA IGUAL ES LO QUE USTED A DICHO ESTO SOBRE EL MALLORQUÍN. Sus palabras: " Efectivament, jo no defens es mallorquí ni el defensaré mai ..." QUEDA CLARO que a usted NADA LE IMPORTA LO QUE OCURRA CON EL MALLORQUÍN A USTED SOLO LE IMPORTA LO QUE ES EL CATALÁN DE FABRA. Pues mire usted, le doy las gracias porque ESTE ES LA DEMOSTRACIÓN DE QUE ESTABA EN LO CIERTO AHORA Y HACE SEMANAS.... Y que USTED ENGAÑABA A LA GENTE HACIÉNDOSE PASAR POR DEFENSOR DE NUESTRA LENGUA Y CULTURA. Por cierto estoy cansado de sus insultos desde el anonimato y también de su pésima educación.

user Lluís | Hace 1 día

AngelcaídoMenteixes tu i només tu, amb un discurs estafador, farsant i mentider. Repassa ses poques paraules que has escrit en mallorquí seguint ses normes ortogràfiques vigents, que són ses d'en Fabra. Me pareix bé que les usis com tothom, però llavonses ès absurd refuar-les per simple prejudici, sense argumentar per què son dolentes. No ho pots argumentar perque tot ès pura catalanofòbia irracional i malaltissa. Éts un covard perque te fa por abandonar sa religió anticatalanista de sa secta i assumir sa realitat de sa llengua des mallorquins, que ès sa llengua catalana. Sense catalanofòbia, sa teva vida perd bona part de sentit i a posta no la pots abandonar. Tant tu com jo escrivim darrere sa pantalla, però hi ha una diferència: jo firm amb nom real i tot allò que t'he manifestat per escrit t'ho podria dir a la cara sense haver-me d'empegueir; en canvi, a tu te cauria sa cara de vergonya si m'havies de dir personalment i en foraster ses beneitures que has escrit. Per començar, perque series incapaç de mantenir una conversa fluïda amb jo en mallorquí, sa llengua que dius "defensar" tant i que te fa plorar perque desapareix. Per tant, qui s'empara darrere sa pantalla éts tu, no jo: tothom que me coneix sap que som exactament igual darrere sa pantalla i en persona.

Angelcaído Angelcaído | Hace 1 día

LluísMIENTE. Como SIEMPRE: Yo nunca he escrito en su DIALECTO DE FABRA.... Y NI ATEO NI COBARDE . Eso USTED que utiliza el insulto continuamente AMPARÁNDOSE TRAS UNA PANTALLA. 😂😂😂😂😂🤡 Anda mal de todo...me parece. Un saludo.

user Lluís | Hace 2 días

AngelcaídoHas respost de s'única manera que te queda: amb una descalificació genèrica que no diu res, perque no hi tens res a dir. ¿No seràs tu, qui ha de menester ajuda mèdica després de sa pallissa dialèctica continuada que has rebut? ¿No te pareix que repassant sa conversa queda clar qui desvarietja contínuament a fi de mantenir un discurs sectari i contradictori que no s'aguanta dret? ¿No te pareix contradictori voler "defensar" es mallorquí cridant amb majúscules en foraster com un desesperat? ¿No te pareix més contradictori encara bramar contra es "català d'en Fabra" i s'única vegada que proves d'escriure en "mallorquí" te surt es "català d'en Fabra"? ¿Te pareix normal que després de tanta guerra contra s'enemic "catalanista" acabis escriguent com un "catalanista"? ¿Qui fa sa ploralleta falsa per sa llengua perduda? I per què has perdut sa llengua? Quina culpa en tenen es "catalanistes"? Quin dia assumiràs que sa culpa des teu monolingüisme en foraster ès conseqüència de sa castellanització franquista que va fer girar sa llengua de ton pare i ta mare? Són preguntes que no has respost per falta de valentia. Es dia que les responguis, s'esbucarà es discurs sectari que tens assumit de fa molts d'anys com una religió, i te fa por quedar orfe de creences i convertir-te en un agnòstic o un ateu. Covard!

Angelcaído Angelcaído | Hace 2 días

LluísEmpiezo a pensar que usted necesita ayuda médica además de educativa... Es usted UNA SINRAZÓN PERPETUA...😂😂😂😂😂😂😂 DESBARRA CONTINUAMENTE, tanto, tanto que CRÉAME ME DIVIERTE MUCHO 🤡😂😂😂😂 Y ADEMÁS POR LO QUE PUEDO APRECIAR TAMBIÉN ES UN LLORÓN 😉

user Lluís | Hace 2 días

AngelcaídoTot estava previst. He escrit sa frase a posta perque la me puguis recordar, sabia que l'amputaries i te respondré publicant-la sencera, deixant en evidència que éts un manipulador que no mereix sa confiança de ningú. S'única lleialtat teva ès amb sa castellanització franquista que hem de derogar. Per cert, ¿saps que acabes d'escriure en català cridant amb majúscules i seguint ses normes ortogràfiques d'en Fabra? Jo de tu aniria més alerta, no fos cosa que t'acusin d'incoherent! 🤣

Angelcaído Angelcaído | Hace 3 días

LluísEsto que ha dicho NO SE LE VA A OLVIDAR NUNCA: Efectivament, jo no defens es mallorquí ni el defensaré mai ... A LO QUE AFEGIRÉ QUE L'HI RECORDARÉ MOLTS de PICS i a la resta de CATALANISTES que NO S'ATREVEIXEN A DIR-HO...També. Per això esteym es LLEIALS. Molt agraït.

Angelcaído Angelcaído | Hace 3 días

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 NO. Mis RESPUESTAS SON SIEMPRE LAS MISMAS a DIFERENCIA DE USTED QUE PARECE SANCHEZ, con tanto CAMBIO de OPINIÓN. Por cierto TRANQUILÍCESE Y COMPÓRTESE COMO UNA PERSONA CIVILIZADA y EDUCADA, que parece un barriobajero. Su salud se lo agradecerá.

user Lluís | Hace 3 días

AngelcaídoSes teves respostes són ràpides i improvisades perque són simples ocurrències que vas amollant una vegada que sa propaganda ha quedat neutralitzada. No t'has esforçat mai a rebatre cap idea perque éts un ignorant i t'has de limitar a copiar i aferrar sa propaganda de sa secta. Éts tu qui se n'hauria d'empegueir, però sa falta de sentit des ridícul te permet amollar desbarats de manera il·limitada i compulsiva. Si trobes que ho he mesclat tot, te faig a sebre que sa mescla ès cosa teva perque he respost seguint ses teves ocurrències compulsives. Només m'he botat ses repeticions i ses reiteracions, que també n'hi havia a balquena. Emperò ho he respost tot, punt per punt, sovint repetint respostes anteriors que has ignorat perque no te convé tenir-les en compte. Una cosa ès tenir sa gramàtica de n'Amengual i una altra manetjar-la, estudiar-la i analitzar-la, cosa que no pots fer per pur analfabetisme: ni saps xerrar ni escriure en mallorquí! Ja me diràs quines són aquestes regles de sa "nostra" llengua mallorquina que per tu ès una llengua estrangera. Dir que en Fabra la va copiar ès una altra ocurrència i una animalada grossa, pròpia de qui desconeix ses dues gramàtiques i simplement repeteix sa propaganda que li han inoculat dins es cervell. Efectivament, jo no defens es mallorquí ni el defensaré mai perque no me dedic a cridar en foraster amb majúscules. Defens i defensaré sempre sa llengua catalana com a pròpia de ses Illes Balears, d'acord amb sa legislació vigent, perque ès sa llengua hereditària nostra de fa vuit segles, i defensaré que sa castellanització franquista s'ha de revertir com més prest millor. Per tant, sempre estarem enfrontats i denunciaré es discurs farsant, estafador i mentider des nacionalistes espanyols i des mallorquins aforasterats com tu. A porgar fum! 👎

Angelcaído Angelcaído | Hace 3 días

LluísLas RESPUESTAS HAN SIDO RÁPIDAS E IMPROVISADAS... NO ERA NECESARIO NINGÚN ESFUERZO PARA REBATIR SUS IDEAS .... Lo que no entiendo es como no le AVERGÜENZA escribir tantas sandeces. Y se lo digo en serio.... 😂😂😂😂😂😂😂😂 Como veo que es INCAPAZ DE REBATIR MIS RESPUESTAS y AHORA se me pone ha hablar de MIL COSAS....todo revuelto.. NO ME INTERESA. Por cierto La GRAMÁTICA DE AMÉNGUAL LA TENGO...y con las REGLAS GRAMATICALES PROPIAS DE NUESTRA LENGUA MALLORQUINA... Esa MISMA gramática que copió su adorado químico FABRA ... No me haga perder más el tiempo.. Le REPITO : Usted NUNCA HA DEFENDIDO EL MALLORQUÍN NI LO HARÁ NUNCA... usted es un CATALANISTA QUE VE LA SOLUCIÓN A SUS PROBLEMAS DE PÉRDIDA DE CATALANO HABLANTES INCORPORANDO EL VALENCIANO Y MALLORQUÍN A SU DIALECTO BARCELONÉS. Hala un saludo...