user Antoni Marques | Hace una hora

O sigui que el PSM, d'acord amb PSOE i Podem, havien posat als presupostos 2023 una bona quantitat de diners per comprar a un preu caríssim uns pous sobre-explotats des de els anys 60 del segle passat, i que donen un aigua tan contaminada que no serveix per res i fer així un regal a Samuel Moll del PSM a costa de tots els ciutadellencs. Sempre tan sectaris el PSM i companyia!! No posar-se d'acord per governar després de les eleccions de 2023 va aturar la jugada. Sort que vam tenir tots, i ara que s'ha destapat aquest embull s'ha d'aturar aquest descarat cas de favoritisme (com a mínim), que aniria en perjudici de tots els ciutadans de Ciutadella.

Flo Tante Flo Tante | Hace 2 horas

La ineptitud de los políticos de esta isla es increíble.

user Ladrón de Guevara | Hace 2 horas

Que haga lo mismo que Salvador Illa, nada de nada. Mirar al cielo y esperar a que llueva. Todo se arreglará.

user Peripal | Hace 2 horas

Miopía y enanismo. Para un futuro de más corre-corres cuando los politiqueros promotores ya no estén a cargo. Vayan pensando en importar agua china entonces...

user Xec de Son Tica | Hace 2 horas

Rallant de polítiques d'aigua a Ciutadella, ses esquerres no han fet més que empastes i lo primer que haurien d'explicar és perquè des del PSM-PSOE amb sa complicitat de sa comunista Gener, volien comprar a preu d'or, amb es doblers que són de tots es ciutadellencs, un parell de dipòsits vells i un pous des que ja no es pot treure més que una aigua que no és bona a posar a sa boca i ja no és gens apta pel comsum humà, al destacat membre del PSM que anava de nombre 8 a ses seues llistes i a veure perquè van posar als pressupostos 2023 sa quantitat exacta que demanava Samuel Moll de 210.000 euros, sense fer valorar pels técnics municipals unes conduccions rompudes que ja eren velles a finals des segle passat, ni tenir en consideració que s'aigua no val res perquè esta totalment contaminada per nitrats i clorurs, com sap perfectament i ha dit per es Diari fins i tot es mateix que la ven.

user Aturdit | Hace 3 horas

Lo de deixar de fer piscines res. S'aigua menorquina és infinita sembla!

favarixt favarixt | Hace 4 horas

Un crack el cap no le funciona si tiene una desoladora pues que funcione a full o que la tanqui,portavoz estamos en una is de tontos e ineptos.

fel MarquesCamps fel MarquesCamps | Hace 4 horas

Açò són ventais....als arribarem a salar a tots es pous..

favarixt favarixt | Hace 4 horas

La crisis del agua empezó hace años en ciutadella abriendo el grifo del agua y salada el carrer sant Nicolás com bcn.grande urbanismo turístico y la desalorada funciona al baix rendimiento i ara la guapa de palma=ayuso en España nos dice que agua llevant 6 anys,mentires els proyectes com el ventilador.fan pena jo te fare una llista nomes a mao de incumplimiento el resto per jo es igual,salud

user Xec de Son Tica | Hace 4 horas

A veure si en Sito Ferrer es marca un Hector Pons-Dolores Antonio, permetent al destacat membre del PSM Sam Moll, sa venta d'aigua que es mateix propietari que explota i sobre-explota es pous de Aigües Cala Blanca va reconeixer públicament, en carta al Menorca de juny o juliol passat, que era no potable perquè estava contaminada per clorurs i nitrats.