user Cap amunt | Hace 8 horas

SolagneExactament, es catalans s'inventen unes tonteries que fan pena.

user Censurame otra vez | Hace 11 horas

OccitàAixò que dius de quan vas a Bcn no t'entenen és un doi ben gros propi d'un paleto com tu d'aquests que diu m'en vaig de viatge , i li dius a on ,i et diu a Barcelona, jaja, alerta habla en cristiano que no t'entendran. Els majorquins que minimament tenguint fet batxiller qualsevol sap vocabulari català i en cas de no entendre un mot...tu tens molts de prejudicis, ja ho veuràs amb so temps, amb sort.

user Censurame otra vez | Hace 11 horas

OccitàDiguem a quin diari escrius avon tothom opina com tu? Perquè aquí no és es cas i així com respons a sa gent, no se, això no és Occitània ni Castella. Occità el multinick marca angelcaido de l'odi.

user Occità | Hace 12 horas

AvizorA part de venuts catalanistes e hispanòfobs ets un pesat amb sa teva ignorànica de s'història de Mallorca i es mallorquins i catalans, no veus que fas el ridícul? Ets s'alumne MES aventatjat i de matrícula d'honor de ses escoles de sa nostra comunitat educativa de sa nova escola catalana verda adoctrinadora i sectària de sa falsa memòria històrica corrupta de’n Jordi Pujol, i que es pensen que el món s'acaba en els seus imaginaris Païssos catalanas, te convendria veure un poc MES de món i vories es poc nivell educatiu que tens. Jo entenc que a sa teva edat estiguis descobrint una part important de sa autèntica història de Mallorca és per estar un poc trastornat. Ets MES curt que unes mànigues de un guardapits, CATeto i MONOlingüe.

user Occità | Hace 12 horas

He viatjat a Sud-amèrica diverses vegades i no he necessitat mai traducció de ningú per entendre'm en castellà amb ells. En canvi a Catalunya que he visitat moltes vegades, o xerres es seu català de TV3, o no agafen ni paraula del nostre mallorquí, sempre estàn amb l'eh, eh, eh. Això sí, els fa gràcia sa nostra manera de xerrar, els caiem graciosillos, però això sí, de segona categoria, ses illes, com ells diuen, es creuen que som una colònia dels seus Païssos catalans, he de dir que molts mallorquins catalanitzats ho tenen més que assumit. Vergonya cavallers, vergonya.

user Occità | Hace 12 horas

Jo quan vaig a Barcelona i xerro es meu dialecte mallorquí no m'entenen, i als meus padrins no te vui ni contar, necessitam traductors de primera fila, qualqun filòleg catalanista me pot explicar es perquè. Gràcies. Catalá, si no te la feta te la farà. Visca Mallorca i es mallorquins autèntics, i que rebenti el que ens vulgui mal, no volem tuteles ni tutias, som com el germà petit quan el gran germà ens vol controlar i adoctrinar, i no necesitam tuteles ni doctrinas, volem volar lliures e independents i enfora dels catalans, no volem CATetos MONOlingües ràncis provincians excluients tencats, volem gent oberta inclusiva i multilingüe. Vergonya cavallers, vergonya.

user Occità | Hace 12 horas

Ja ho va dir sa dona de Buenafuente, " els mallorquins parlen molt malament el català i no els entenc ". Ells tenen clar que es català és un, gran i lliure, i només és vàlid el que es xerra Catalunya, sa resta són dialectes vulgars de segona categoria. Si no ens entenen, potser és que xerrem un altre idioma, i si no que algú filòleg m'ho expliqui. El que ells anomenen unitat de sa llengua catalana, és per fer desaparèixer sa diversitat i riquesa lingüística dels diferents dialectes i cultures com sa nostra. Per això van crear el que ells anomenen sa nova escola catalana, imposant per sa força es seu dialecte invasor i destructor, arrasant amb es nostre dialecte, cultura i manera de viure, és a dir, el que no van aconseguir 40 anys de dur franquisme repressor feixista, ho aconseguiran aquests adoctrinadors supremacistes repressors feixistes, felons, CATetos, MONOlingües i traïdors. Vergonya cavallers, vergonya.

user Occità | Hace 12 horas

AvizorTe dic el mateix que en Benet.

user Avizor | Hace 13 horas

OccitàPrimer aprèn a escriure i a expressar-te. També te convé estudiar un poquet. I al final de tot, només al final de tot, podrem intentar comprendre què dius, però serà difícil.

user En Benet | Hace 13 horas

El Criticonli diré al mateix temps en català i en majorquí que vosté el que defensa són els interessos del poble castellà enfront al dels del poble català peninsular i de les illes. 'Cat' representen les nostres arrels, 'Cast' les teves o això pareix.