user Es barbullot | Hace 3 días

Mejor, asi cuantos mas se apretujen en estas dos o tres playas, los demas podemos disfrutar de otras igual o mejores que estas.

user Brausen | Hace 3 días

Ya vimos la solución que propuso el PP para mitigar la saturación en cala Mitjana: abrir otro parquin. Los menorquines han puesto al mando a los peores en el peor momento

user Resident | Hace 3 días

Semble mentida el pp aquet, que segons quines presions els i fagin tan de mal, resulta que per presions de queixes s'esta pensant en anular es bus de cavalleria, pero per presions des residents no sou capasos de fer cosa per es residents? Be, si a Ciutadella per por van aturar de posar multes a sa cuantramurada....ale venga, si voleu governar feuo be, que d'aquesta manera que u feis no anau be.

user Berta | Hace 3 días

Vos extranya la postura del PP? a jo no, ells només volen ciment i cotxes, ja ho sabeu sa próxima vegada que els volgueu votar. El PP es destrucció de Menorca, tal qual

user Marti Pascual | Hace 3 días

Vam si entre tots feim que a calan Turqueta sigui de "solo bus" Hi gratuït per residents

user baixamaner | Hace 3 días

Ja sabem que si del PP depengues, avui Calan Turqueta estaria completament encimentada, plena d''hotels, resttaurants i tambe pot ser discoteques i demes bordell, una platje que pel seu aspecte actual du mes turistes a Menorca que cualsevol boti boti o aquapark. Els que sempre hem defensat el no a la massificació, mai em tingut el plaer de tenir al PP al nostre costat, tot el contrari, sempre en contra i axis hem arriivat a kaos actual on solament un ususari diari del cami de Calan Turqueta pot veure clarament, un kaos que el PP no vol rreglar de la unica manera possible regulant l'acces, reglant la massificació actual. Si la senyora Prohens va dir que estava tambe molt preocupada per la massificacio, cada mesura que pren el PP va en sentit contrari, demostrant que el PP solament viu de titulars i de paraules vuides i enganyoses, pero no es preocupin, el moviment contra la massificacio genera cada cop mes simpaties i el sentit comu triunfara i els partits que estiguin en contra ho pagaran car a les urnes i tot per antepossar interesos empresarials als dels simples ciutadans.

user Be water my friend | Hace 3 días

Os estáis luciendo, PP.

user Aturdit | Hace 3 días

Sgto. Pedro MarquésTu propuesta es que los residentes, no tengamos opción de pisar una playa en verano??? No grácias. Solo lo vería bién si los residentes tuvieran acceso llibre con coche o bus gratuito (cosa que no pasará). De todas formas ni de una manera, ni de otra, tenemos opciones.

user Rokuruta | Hace 3 días

Ja seria raro que el PP fagués qualsevol proposta a favor d'es medi ambient. Com a molt els hi surten intencions, sempre buides de contingut i sense pressupost. Es deuen a n'els seus patrons=€ per damunt de tot. Lo tris és que, els menys cínics, tal vegada creuen que així defensen es turisme, quan és a l'enrevés. Méz cotxos, més pressió, menys qualitat. Fins que peti

Dix Dix | Hace 3 días

Muy Mal, PP! entonces en las promos de la Isla no enseñen fotos idílicas con las calas vacías, muestren la realidad y la horrible experiencia que se llevan los visitantes . Parece mentira. Ahora apoyen placas solares a saco en rústico y aerogeneradores en el mar para dejar ya su huella para siempre marcada a fuego.