user Jaime Jaime9218 | Hace 6 días

Psoe/psm los partidos mas corruptos de menorca. Esta mas que claro

user CIUTADELLENC | Hace 7 días

Idò, en menys de dos mesos a s'ajuntament de Ciutadella ja porten dos contractes verbals que prohibeix expressament sa llei de contractes del sector públic!! Enhorabona a Mascaró i Bagur.

user buho | Hace 7 días

que revisen bien a fondo los fondos y después cierren el invento el govern actual no tendría que tener complejo en eliminar entidades innecesarias

user CIUTADELLENC | Hace 7 días

Sa Llei de Contractes de ses Administracions és per complir-la, com totes ses lleis. I és primers obligats són es carrecs públics. Idò que es mirin es contractes a dit i fins i tot "sense expedient" (o sigui en sa factura guardada dins un calaix) des que han començat a governar fa un mes a s'ajuntament de Ciutadella. A ses preguntes del Ple d'ahir des de s'equip de (des)govern en van haver de confessar almenys dues.

user Josep Pons | Hace 7 días

Es que t'hauries "d'envergonyir" de donar suport a totes ses irregularitats i totes ses corrupteles amb s'únic requisit que ets autors materials de ses irregularitats sigui d'esquerres ets tu. Açò té un nom i es diu sectarisme. Ses adjudicacions amb fraccionaments i a dit (es 80 % des total!) al IME sí que fan envergonyir. Que ho investiguin.

user baixamaner | Hace 7 días

L'IME es una institucio necessaria pq Menorca tingui un prestigi en el mon de la cultura. A tots els que no els hi agrada l'IME els hi preguntaria que farien per mostrar la nostra cultura a tothom, o acas es pq no els interesa la cultura? Pues hi ha molts que si ens interesa, pq la cultura es necessaria a la vida per diferenciar-mos de les besties i sapiguer lletgir i escriure es el primer pas, solament el primer. Altre cosa es la politica, "curiosament" tota la polemica sobre l?IME va esclatar just abans de les eleccions i va omplir pagines i mes pagines del Menorca, provocant la iindignació de tots els que no tenien ni idea de com funciona una entitat cultura i possant en entredir la seva dignitat, al emetre judicis de valor i sospites de corrupció sobre aquesta institució, un fet que hauria d'envergonyir a tots els que la van recolçar,.

user kane | Hace 7 días

Otro chiringuito, para colocar amigos y subirnos los impuestos a los menorquines para mantenerlo.

user Okis | Hace 7 días

Mes = més endolls i més sangoneres x Menorca

user buho | Hace 7 días

Otro "estamento "a cerrar

user Lector | Hace 7 días

El IME vaya pozo de pseudo científicos afincados en la noble excusa de estudiar Menorca. Pero cobrando cada mes i sin pasar por ninguna oposición. Regalitos que no se entienden... y claro los contratos pues más de lo mismo.