user Aturdit | Hace 9 horas

Venga yaNo donis idees, que segur que als primers que cobraran, són als residents. I açò que sa gran majoria recollim tot és fems que feim i avegades més.

user Venga ya | Hace 12 horas

Solución: 5 euros el aparcamiento para sufragar la limpieza de la cala. Si con eso no llega, 10 euros. En Playa de Formentor (Mallorca) se pagan 4,5 céntimos por minuto, que equivale a 2,70 euros la hora, hasta un máximo de 15 euros por 5 horas y media o más. Los que solo quieren parar y sacarse la foto, poco pagan. Es triste, pero los turistas que no pernoctan en Cala Galdana no aportan más que gastos a Ferreries. ¿Por qué el contribuyente de este municipio tiene que sufragar la diversión de gente que no tiene el mínimo decoro ni con los demás, ni con el medio ambiente, ni tampoco con Ferreries? Pagarán algunos justos por pecadores, pero mejor que sean los que hacen uso de la playa que los que simplemente son vecinos o contribuyentes del municipio.

Xiprinant Xiprinant | Hace 14 horas

I pensar que totes aquestes llaunes, bòtils i envasos han arribat a la platja plens, però una volta consumits i buits no són capaços d’aguantar-los fins tornar al nucli urbà o fins trobar el primer contenidor... de reciclatge. Sí, perquè ja no em basta el primer contenidor de rebuig. Sembla que els envasos cremen a les mans quan es buiden. O l’altra: basta que un deixi un residu a un punt, perquè els demés vegin alliberada la seva responsabilitat o iniciativa: «ja n’hi ha de coses tirades, no passa res si n’hi posem una altra». Passa igual amb el renou. Mecanismes innats de pensament que només es tapen amb moltes capes de pintura d’educació.

user Rokuruta | Hace 15 horas

menorkSa darrera vegada que vaig anar a nedar a cala Mitjana, una turista (que devia haver pagat un dineral per venir, atreta pes ses postals idíliques), fumava amb s'aigua pels genolls, i va tirar es xigarro dins s'aigua. Si fos per jo, multa gegant, i prohibició de tornar per vida. Después de moltes males experiències anteriors, no li vaig dir res. Trob que sa gran majoria dels menorquins ja esteim bastant més concienciats, com per fer animalades així

user Dofinet | Hace 16 horas

También diremos que es culpa del puerta a puerta? La realidad es que entre turistas y residentes estamos rodeados de gente muy incívica y guarra! No sé si se piensan que sus basuras desaparecen por arte de magia. Falta mucha educación y respeto al entorno natural. Donde queda el lema "voy a dejar el espacio mejor de lo que lo encontré"?, muchos no lo han escuchado en su vida. Merecemos extinguirnos!

Inf Ermeria Inf Ermeria | Hace 16 horas

Venga idoo! Que s’ajuntament de Ferreries posi més tanques: quanta més gent, més brutícia, no fa falta ser gaire inteligent per saber-ho. Res tu, que posi més tanques, una només per deixar sa basura, perquè sa gent no canviarà es seu incivisme, patètic.

user bel | Hace 17 horas

Per fer aixo volen platjes verges? Quina vergonya.

mercurio mercurio | Hace 18 horas

Podía decir el ayuntamiento de Ferreries cuantas veces han bajado sus policías ? 2 días agentes de paisano poniendo buenas recetas , asunto acabado .. Lo que pasa que no Se quiere o es mejor estar de paseo

user menork | Hace 19 horas

baixamanerAmb temps de Pandèmia, vaig poder comprovar que per on passava l'esser humá deixava fems Per tant els culpables som les persones totes (també les que vivim aquí). Som tant ases que tot i veient que si seguim així, ens ho carregarem tot, no feim res per canviar.

user Marti Pascual | Hace 19 horas

Es que de fems amb tenim per tot ompliriem un diari Vaig a caminar per camins rurals i ple de llaunes de cervesa i botils Una autèntica vergonya sa gent està malalt