user Silesius | Hace 3 horas

AlejopPrimer de tot, gràcies per entrar a debatre de manera constructiva i raonada (i sense majúscules), no es una cosa que estigui molt acostumada a veure. És cert el que dius. No hi ha solucions perfectes. Però per jo està claríssim que sa via de sa prohibició / persecució està més que esgotada. No podem seguir dedicant més i més recursos a una cosa que no funciona. No ho aclarirem doblant, triplicant o quadruplicant sa persecució. Que es mercat negre perduri a llocs com Canadà o Califòrnia és degut als altíssims impostos que carrega es govern, com tú apuntes. Aquí ja entrem en qüestions de detall que no estic preparada per contestar. Esperem que si aquí arriba es moment de sa legalització es prenguin en consideració aquestes coses i s’estat entengui que, si es vol eliminar es mercat negre, els impostos hauran de ser raonables.

Vicent Martín Vicent Martín | Hace 3 horas

Miris on miris, tot són guirisVostè creu que si es legalitzassin ses drogues, sa gent deixaria de drogar-se? Que deixarien de provocar accidents mortals per conduïr drogats? Que hi hauria menys ganivetades a ses discoteques? Que hi hauria menys atracaments a ses botigues? Que hi hauria menys gent amb problemes psíquics? Per favooooor...!!!.

user Alejop | Hace 4 horas

SilesiusYo estoy totalmente a favor de la legalizacion, pero legalizando no se termina con el mercado negro, en Canada que es legal pero mucha gente aun compra en el mercado negro, porque? Porque siendo legal la marihuana cuesta mas del doble frente la que puedes encontrar en el mercado negro, ejemplo...un gramo de marihuana legal te cuesta como minimo unos 10-15€ y la del mercado negro entre 4-6€ el gramo.

user Silesius | Hace 5 horas

AngelcaídoHo he escrit, i he après que tothom que ha consumit marihuana ha acabat a un psiquiàtric. Després he cercat “la terra és plana” i he trobat un munt d’informació que m’ha fet veure que, efectivament, ho és. A continuació, he cercat “masturbar-se condueix a l’infern” i també se m’ha confirmat. Sa marihuana és legal a molt països. Vosté pensa que es ministre de sanitat de Canadà, per exemple, no ho va cercar açò dels problemes mentals, etc? En general es considera que sa marihuana és molt menys perjudicial que es tabac i s’alcohol. No genera addicció física, per exemple, com si ho fan ses dues drogues legals mencionades. No ha matat mai a ningú en tota sa història de sa humanitat. Si vosté és coherent, hauria d’estar lluitant perquè prohibissin s’alcohol, que mata milers de persones cada any. Ho fa? A part de tot açò, encara que fos molt perjudicial, és un fet que sa gent la vol consumir. És un fet que s’ha intentat des de fa moltes dècades aturar es seu consum , però no ho han aconsseguit, ni ho aconseguiran mai. Llavors quina és sa seva solució.? Triplicar els controls, registrar cada cotxe que entra a ses illes? Triplicar els cans i els policies? Fer més presons i posar més gent a dintre? Pena de mort als que cultiven?

Som i Serem Som i Serem | Hace 5 horas

SilesiusAixí és, les màfies sense negoci no tenen tant de poder, ara especulen urbanísticament

Angelcaído Angelcaído | Hace 7 horas

SilesiusPonga en su buscador ENFERMEDADES MENTALES y MARIHUANA. Y no continúen BLANQUEANDO ESTO.

user Morlock | Hace 7 horas

"Numerosos antecedentes policiales"....no hay más preguntas, Señoría.

user Silesius | Hace 9 horas

Deixant de banda altres drogues il.legals, es tema de sa marihuana a Espanya és casi surrealista. Un pot anar a qualsevol growshop (establiments perfectament legals que paguen els seus impostos) i comprar llavors, substrat, abono, llums, ventiladors, i qualsevol cosa relacionada amb es cultiu, però després, si intentes cultivar, pot venir sa policia, requisar tot i posar-te una bona multa o pitjor. I tot per utilitzar allò que acabes de comprar legalment. Si s’estat no vol que es cultivi, que no permeti els growshops. Es una política totalment hipòcrita. Que es pensen que farà sa gent amb ses coses que compra a un growshop? Col·leccionar-les? Si sa marihuana fos legal, no hagúes fet falta cap intervenció policial (pagada amb els nostres impostos), perquè no existirien aquestes plantacions il·legals. No hi hauria ni mercats negres, ni màfies, ni “narcos”, ni trapicheos. Sa marihuana es cultivaria de forma legal, creant llocs de feina i deixant un bon pessic en forma d’impostos a s’estat. Es vendria de manera regulada i sempre a majors de 18 anys. Sa policia es podría dedicar a coses més profitoses. I hauríem de mantenir a molts menys “narcos” a ses presons. Que sigui il·legal o legal no fa que sa gent consumeixi més o menys marihuana, si en vols en pots aconseguir fàcilment. Lluitar contra açò és un desperdici de recursos. No ho han aconseguit aturar després de dècades i dècades de prohibició. No hauríem de pensar en solucions més constructives?

Miris on miris, tot són guiris Miris on miris, tot són guiris | Hace 9 horas

S'han de legalitzar les drogues, si no hi ha gent que se forra i després especulen urbanísticament

user Pep Remu | Hace 10 horas

Al menos el piso no es uno de los "de cada tres pisos vacios..."