user Emilio Medina | Hace 5 horas

jo-mateixaEs como decir..." Baleares lleva años pagando las ayudas de inmigrantes", no? Y si fuese ese tu comentario, se podría decir que eres racista, pero en tu comentario no se que adjetivo ponerle. También cobramos ayudas en Baleares.

user Lady | Hace 7 horas

El “campo” de Menorca pide “ayuda” porque ha llovido pero cuando le echan cemento, ALGO HABITUAL, le debe gustar porque calla! Cuanto “cuento” en tan poco espacio.

Miguel Villalonga Miguel Villalonga | Hace 14 horas

l'amo_corsoTota sa raó del món. Fa 40 anys veies totes ses parets seques ben net i xarmat, avui per avui tot tapat de matas, brut, etc... i no ho probis de fer net tú, porque encara et multarán. Vergonyos.

favarixt favarixt | Hace 14 horas

PiliMañana a mao per les festes tot sa neteja i fins al próximo any,tenim un país de corbata comenzando.per perro Sánchez i acabant con mortadelo de dalt, de tot. ,

favarixt favarixt | Hace 14 horas

AlejopTu eres gilipolla i no sabes nada de menorca pallaso.

user Yo | Hace 15 horas

S'ajuntament de Maó ja podría fer una pasada per es Camí des Vergers de San Joan, perqué lu que es el tros de sa entrada de sa ronda fa pena i es torrent fa anys que ni es veu i quant plou es un desastre,lleva totes ses canyes i fer net es torrent que aia darrera sería fantástit.

user Div234 | Hace 15 horas

Recursos hídrics jaja!!!!!!!!

Robespierre Robespierre | Hace 16 horas

Creo que tener en Menorca, un destacamento de UME de forma permanente, es ya una necesidad.

user Piris Moll | Hace 17 horas

desde fa 40 anys cap aqui ( dic 40 per no dir qualsevol altre nombre) es nombre de pagesos a disminuit drasticament, a la vegada que a aumentat moltisim es nombre de " cuñaos" experts en tot lu referent al camp i s " ecologia" ( sa que ells suposadament entenen) quant i avia pagesos per tot arreu es torrents anaven ben NETS i conservats, cadescú sencuidava des seu tros.... ara estan tots BRUTS i no provis de tocar un abatzer o una carritgera que encara t encalçaran....aço es feina des de " recursos hidrics" me sembla molt be, pero sa feina no es fa tota sola... es torrents han d anar nets....TOT es torrent, no nomes es trosset que es veu desde sa carretera o cami transitat.....TOT de principi a fi, que va asser una cosa excepcional, d acort, que agues passat lo mateix estant es torrents nets....no u sabrem, pot ser sí, pero mes val prevenir que curar...ara es mal ja esta fet

l'amo_corso l'amo_corso | Hace 17 horas

Eso pasa cuando dejas en manos de la administración, si, otra vez la administración, estas tareas. Saben y sabían más, mil veces más lo payeses que la gente sentada detrás de una pantallita. No deixau que facin net es que ho podrien fer i després acabam pagant tots ses conseqüències. Vergonyós!.