Pili Pili | Hace 22 minutos

La culpa siempre es de los demás…

user unrealer12 | Hace 34 minutos

Sortí ja era ca i aquest anys eencare san estat aprofitar des Covid per pujar preus. Ara mateix 4 persones beguda +unes tapes "pràcticament tot congelat" Min 30€ Pers. Si fas a casa per es preu d'un poden menjar tots S'any que van cambiar a €€€ sa hosteleria es va fotre un tir es cap. Potser va siguent hora de recuperar ses costums de convidar a casa.

Yo he visto cosas que vosotros no creeriais Yo he visto cosas que vosotros no creeriais | Hace una hora

Esto es lo que pasa por traer turismo de calidad !!🤪🤪🤪🤪🤪

user Hasta aquí | Hace 3 horas

DavidVenga, venga, menos historias y más autocrítica.

Xiprinant Xiprinant | Hace 3 horas

No sé ni perque treuen la paraula «turismofòbia». Si aquesta afectés, llavors el que tindriem són menys visitants, però per altres estadístiques sabem que n’han vingut més que mai, o com a mínim igual que l’any passat. Per tant, que no vagin de cuentos: el canvi l’ha fet el visitant quan ja és aquí i pren decisions diferents en la distribució de despesa. Ara bé, una cosa està clara: els turistes d’enguany potser gastaran menys que l’any passat, però massificar, massifiquen ben igual. Hi ha menys cotxes de lloguer? Hi ha menys gent a les platges? Açò no ha canviat gens, o sigui que la motivació de les manifestacions que s’han fet i faran no es veu alterada pels resultats econòmics de ningú. Si els turistes arribessin a gastar prou poc, fins i tot els restauradors s’afegirien a les manifestacions, però es veu que encara els hi va prou bé.

user Iamvengeance | Hace 4 horas

Tal vegada si es deixessin de "cuina internacional, creativa o d'autor" fent cartes amb receptes estrambòtiques i productes exòtics i es dedicassin a una cuina més tradicional i sencilla podrien abaratar costos i fer menús mes econòmics. Ara tothom vol ser diferent i original però moltes vegades sa qualitat no acompanya. De vegades lo sencill es mes pràctic i sa diferència la marca sa qualitat. Molts cuiners també se les donen de "Chef" i els hi ve bé jus fer un ou ferrat en condicions. Temps enrera hi havia un lloc a on feien oliaigua de primer i truita de patata de segon i ho petaven. Menorca és tranquila, sencilla i rústica, amb es seus bars de poble, camins, ses seves barreres d'ullastre, cales verges, postes de sol, aigües clares i arena blanca, cases blanques de marès i vaques pastant a ses tanques d'herba verda i a sa gent li encanta així, no necessiten tanta sofisticació.

user David | Hace 5 horas

A las olimpiadas y la turismofobia, se suma: URBANIZACIONES TERCERMUNDISTAS, CARRETERAS TERCERMUNDISTAS, MALA PROMOCIÓN, FALTA DE INFORMACIÓN EN ALEMÁN E INGLÉS, SUMA Y SIGUE… nos conocen más en Oporot que en Frankfurt, es triste

user Marti Pascual | Hace 5 horas

Els qui pagam els plats romputs som els residents dels preus abusius que tenen per tot

user Miquel72 | Hace 5 horas

Un poc de autocrítica senyors!! Uns turistes amb un nivell econòmic mitjà no es poden permetre dinar/sopar diariament a nes preus que s'ha arribat, de fet ni es Menorquins podem sortir a restaurant tant com ens agradaria i ens podíem permetre fa només 2-3 anys. No me posaré en fins quin punt lis han pujat a vostès es costos, però sa realitat és que amb aquests preus es queden amb taules buides, haurien de pensar si potser facturant un poc manco per taula i omplint mes taules, tal vegada es balanç fos millor... Vagin qualsevol dia a sa secció de menjars preparats de qualsevol supermercat, van de bòlid, no fan prou menjar per es que lis compren.

Goy Goy | Hace 6 horas

Morro, mucho morro es la causa