user Ramon | Hace 4 horas

TururuTururet , em aso greu que pensis aixi ( quant no ania no ania ) pero el mon roda igual sense es de Ponent … Ajo i agua com deia aquell !!!

user Ramon | Hace 4 horas

TururuHas tornat amb ganas , Tururet !!! Veure lo que escrius posa sa pell de gallina!!! Estás be tu per xerrar com dius . Que si Franquisme i después de 50 anys seguim igual , será per que voltrus amb ses tradicions de ses festes no les podeu toca , pero que t’has pensat , bueno sa Illa roda sense Ciutadella , res mes a dir !!! Una Illa un Equip !!!!

user Tito Berni | Hace 6 horas

Totalment d’acord amb es comentaris anteriors, els alumnes de Ciutadella, Ferreries i fins i tot Es Mercadal i Es Migjorn són de segona, si volen fer un cicle en aquests centres hauran d’aixecar-se a les 4, tant d’ecologisme i amb decisions com aquesta redunden en més desplaçaments. “Es cafe para todos” ho dic per sa intenció de donar valor a tots es pobles ara no està justificada. Es sentit comú imposa q sa millor decisió per s’ubicació del centre integrat de FP és sa zona centre.

user MenOrka | Hace 6 horas

I aquesta vegada as Castell, més enfora impossible per es que viuen a n'és altres pobles.... Sempre discriminant....Vaia merda de decisió....Ho haurien de fer as mercadal, enmig de s,illa...

user Nebraska | Hace 8 horas

TururuEl rebuzno del día.

Tururu Tururu | Hace 15 horas

@Neptuno: S'explicacio es ben senzilla: amb es franquisme Mao Ho va acaparar tot perque tenía els militars i mils de soldats despla¢ats. Sa TONTERIA es que, acabat es franquisme, aquí seguim igual, 50 anys despres, com si en Paco Porras encara fos viu. Aquí sa "democracia" nomes ha arribat a mitjes, seguim amb es maltracte i discriminació, i els privilegios de sa SEGONA població de s'illa ( que si no dos per els privilegis arbitraris, sería sa TERCERA )

user neptuno | Hace 16 horas

Un Mercadelenc mésTota sa rao te aquet senyor aveure perque tot as cap de mao y perque no as Mercadal o alaior ja ho vaig dir cuant van fer es Mateu Orfila.

Tururu Tururu | Hace 16 horas

Si els ciutadellencs han de perdre una hora i mitja per trajecte, que son 3hores diarries, NO HI ANIRAN ( Com ja Passat amb s'escola agraria de Sa Granja ). Per fer aquesta PORQUERIA i seguir DISCRIMINANT a SA primera poblacio ( en habitants , turisme, i economía productiva ) que no contin amb noltros. Tot a¢o ho han prohectat uns ineptes per donar us a uns horribles quarters franquistes. A la merda es maltracte, i a la merda sa discriminació!!!

Un Mercadelenc més Un Mercadelenc més | Hace 21 horas

Tenint Mercadal o Alaior més al centre, podrien pensar un poc en els ciutadellencs que hauran de baixar cada dia a Maó.

Aficionado Aficionado | Hace 22 horas

cuando darán explicaciones de la nueva escuela de adultos que está a medio construir en el cuartel de santiago , las obras se pararon en navidad y nadie a dado ninguna explicación.