user Josep Pons | Hace 4 horas

Es partit de na Gomila ho te clar com es mirin es doblers de tots es menorquins defraudats a Milà mentre Juaneda era es conseller responsable, facturant a més de 800 euros, com si s'haguessin incinerat, tones i tones de residus que en realitat es van abocar i per tant s'haurien d'haver cobrat per sa tarifa d'abocaments a menos de 40 euros sa tona. I també estaria molt bé que demanessin a veure perquè es van posar 210.000 euros als pressupostos 2023 per comprar a un destacat membre del PSM uns pous que no valen res perquè s'aigua està totalment contaminada. I que donessin un bon repàs a ses adjudicacions amb fraccionaments i a dit (es 80 % des total!) que feia es cacic M. Maria al IME. I, parlant de subvencions haurien de revisar es 100.000 euros de tots que van tirar en "subvencionar" a una ballarina de dansa oriental...

Jo Jo Jo Jo | Hace 4 horas

Hasta aquíQue m'ho dius enserio? I a tots es comentaris treis a n'Ayuso, un govern del PP Ciutadella de fa 20 anys, la Gurtel... només cuant vos convé hi ha que xerrar de tot, cuant no només d'un cas en concret.

user Adam LEDANCA RIÑO | Hace 4 horas

Jo JoYo empezaría ya a ponnerles nombre: está ya el caso Citur, pues ahora a todos estos casos de la izquierda empezaría a llamarlos "Citur1", "Citur2", "Citur3", "Citur4", "Citur5", "Citur6 y así sucesivamente.

user Adam LEDANCA RIÑO | Hace 4 horas

Hasta aquíPues aplícatelo...jod.. que cara tenéis.

user Adam LEDANCA RIÑO | Hace 4 horas

baixamanerque cara tenéis. Cuando los jueces imputan ideologicamente para las izquierdas a diestro y siniestro, está bien; pero si imputan a las izquierdas no. ¿Pero aquí quienes son los mafiosos, quien ha eximido a los gallifantes de los ERE´s y quien lo ha ordenado? o ¿los jueces que llevan Gúrtel y no saben como salir por hacer caso al aparato político de la izquierda e imputar a medio PP sin motivo? . Esto es una mafia como la de los GAL, pero a nivel jurídico y económico. Los ladrones mas grandes del mundo están en la izquierda, que vais a venir a contar cuentos...

user Hasta aquí | Hace 5 horas

Jo JoPerò aquest cas va del que va o va de pous, escorxador y demés? El que no és normal és que surti una notícia d'una cosa i es treguin coses que no tenen res a veure. De fet, ets molt llest perquè ni una paraula de tot el cas Brondo-Casasnovas, per exemple...

Idò Idò | Hace 6 horas

El ventilador, el ventilador🎶 Si l’hi han reclamat i ho ha pagat, es perque es cosa seua. Asso de posar an ets altres per enmig, donar sa culpa a jent que manava en fa 20, es molt de ultraesquerres. Va governar vuit anys aquesta senyora, i ho va fer tan malament, que ara l’hi poden ploure de per tot.

Pili Pili | Hace 6 horas

baixamanerTampoc un TC comandat per una “majoria progresista” que S’EXTRALIMITA resolvent anulacions singularitzades de condena (Alvarez, Griñán, Chaves), enlloc de declarar si la norma aplicada era o no conforme al mandat constitucional.

Joan Lluis Joan Lluis | Hace 6 horas

La cuestion es pasarse la pelota!!!

Pili Pili | Hace 6 horas

baixamanerDiu vosté: “contra la voluntat ciutadana, que som els que manem”. ¡Quin perill. Manar sense critica ni control! ¿Coneix viste a Montesquieu?.