user JUAN PONS MERCADAL | Hace 16 horas

FustamA quien le importa a chupar téta no te enteras

user JUAN PONS MERCADAL | Hace 16 horas

Hay que ver chupar teta como el Sánchez al paredon

user Antoni Marques | Hace 17 horas

LuchoTotalment d'acord. I em deman que en pensen es pesemitas i es que van endavant a Ciutadella de premiar a infractors amb s'excusa que ses edificacions en rustic son un problema real. Siii, creat pes propis infractors i menyspreant qui ha complert la normativa, i com si no n'hi hagi mes de problemes a resoldre! Sa manca d'habitatge, sa massificacio turistica, sa manca d'aparcament... per enumerar es mes recurrents... Lo que passa es que els regidors de PSM I C.E si tenen un sou, es principis poden esperar.. del PSOE den Sanchez, no em sorpren gens que s'afegeixi a s'amnistia urbanistica promoguda per PP i estalonada per VOX. Els hi encanten ses amnisties.

user David | Hace 18 horas

mariaSi si maria, clar, ho han demostrat durant els seus excel·lents vuit anys de govern, amb menció especial a na Sandra (enxufada a sa piscina municipal) i a na Carla (que ningú sap molt bé lo que va fer durant es seu pas a Ajuntament i Consell), clar que sí. M'encanta aquesta manera tant fina i objectiva de veure ses coses

user Bep Bo | Hace 19 horas

mariaSiiiiiiiiii, i tant, Sito experimentat en caixa, lloguer turístic i no penjar declaracions de bens, Ester Mascaró experta en fer-se una regiduria de periodisme a mida i no penjar declaracions de bens, Sandra Moll experimentada en regalar doblers de tots a s'empresa privada des repart de carn de s'escorxador i no penjar declaracions de bens, Regina Muntaner i Bernat Casasnovas igual d'experimentats en no penjar declaracions de bens i Casasnovas a més en renous, Maria Jesús Bagur experta en es pous de Sam, altres pous. patrimoni, lloguers turístics i no turístics, jardineres i Born (després de 8 anys, de moment... encara, no peatonal), Pere Fiol expert en passar s'arada davant es bou, guions, cadires i es pous de Sam, Estefania té (vull dir tenia perque ara darrer l'ha perduda) molta experiència a sa Fundació, Pepe Capella i Nuria Pons experiencia en anar fent res, passar desapercebuts i com a.................. regidors; Miquel Ametller moltíssima experiéncia en reivindicacions (personals) i molt especialment en "escaquearse", Carla Gener experiencia en cobrar, utopies, xorrades, assistir a conferències com més enfora millor, suport a okupes, endolls, i viatges de franc.

user CIUTADELLENC | Hace 20 horas

Y ahora han añadido al empleado que había contratado para comunicación desde hacía años a una concejala con dedicación exclusiva total pagada por todos para que se dedique a lo que podríamos llamar "prensa y propaganda" del equipo de gobierno.

Lucho Lucho | Hace 22 horas

mariaEnumere cuántos de los veintiún concejales pondrían ustedes a dirigir su empresa. No creo que puedan decir más de dos, y gracias. Pues señores, esta gente administra treinta y ocho millones de euros de todos los ciudadanos. Para más inri, dicen (tanto el PP como el PSOE) que premiarán a quien se saltó las leyes y construyó ilegalmente.

Joan Lluis Joan Lluis | Hace 22 horas

Tiempo perdido. Los unicos que notaran el cambio seran ellos en sus bolsillos.

user David | Hace 22 horas

Li don 1 mes a na Carla Gener, si sa neteja es deficient (cosa que, donada sa seva escassa formació es d'esperar) seré es primer en exigir que li llevin neteja viària de ses seves competències. Me sembla vergonyós que aquesta senyora hagi passat d'estar a igualtat a s'Aj. de Ciutadella, a directora general de vivenda amb sa comunista Gómez a n'es Consell, i ara a neteja viària, sense tenir cap coneixement...

user maria | Hace 24 horas

Les i els regidors de l'esquerra tenen més experiència en el sector públic i tenen més formació en el sector que els toca gestionar. Sense desmerèixer als del PP.