Ciudadano Kane Ciudadano Kane | Hace 35 minutos

PedroTu no sé a quin món vius perque lo que estàs contant no es sembla gens ni mica a sa realitat que estem visquent; jo crec que estàs mirant sa Menorca de ses postals antigues i no t'enteres de ses baralles que hi ha per un aparcament a ses platges i per veurà una posta de sol sembla que estàs a sa coa d'un súper

user Fustam | Hace una hora

El todo incluido hace mucho daño,solo salen a pasear en el hotel lo tienen todo.

user Resident | Hace 2 horas

Tenim lo que mus em cercat, em optat per cantidad rn ves de calidad i passa aso. Lo que em de canviat es es model turistic que volem, realment es que necesitam. Aqui en vingut tots a explotar la "gallina de los huevos de oro" pero es novembre quedam es de sempre em 4 duros,s'illa rebentada i una fortuna de impostos nostros gastats. Es preus, fa estona que en pujat, avan si vos creis que de novembre a abril baixen es preus? Tambe entenc segons quins empresaris, si volem sous mes grossos de colca puesto a de surtir, que aqui sa majoria son petits empresaris.

user fotut | Hace 2 horas

La gente que no gasta no nos interesa, gastan en un piso ilegal, se meten 15, o vienen en su autocaravana o furgoneta, solo gastan en el mercadona y ya, es gente que colapsa pero no aporta riqueza a menorca.

user Postalaiotic | Hace 2 horas

Quin fart de plorar, baixau es preus i sa gent vindrà , voleu viure fent 5 mesos de feina ! Anar a fer un mos o unes tapes es inasumible per sa gent que feim feina tot s’any !

user Hasta aquí | Hace 3 horas

Hem de tenir si volem copiar a Mallorca o a Eivissa la gent sempre anirà a l'original i no a la còpia. Com que noltros som la còpia, cada dia tindrem menys gent...

user evdemi | Hace 3 horas

Si en los restaurantes gastan menos es porque los precios han subido y las cantidades y calidades han bajado. A precios justos el cliente consume bien a gusto pero cuando se pasan de la raya y quieren cobrar en exceso tanto el turista como el residente decimos, “ que se lo coman ellos”. Me lo hago en casa. Y además si se tiene en cuenta la proporción tan abusiva de comida congelada y procesada…pues que les tomen el pelo a otros.

user baixamaner | Hace 3 horas

Aixo te un clara explicació, les campanyes turistiques atrauen al public de turisme i platja, turisme barato que consumeix tota la oferte hotelera. Es un gran fracas de la politica turistica practicada fins ara. Tot el contrari que si haguessim ofertat un territori verge per a un public exigent, que sense cap dubte pagaria preus altissims per gaudir dels nostres espais naturals, que son molts i extraordinaris, unes campanyes inequivocament d'una Reserva de la Biosfera.. Aixó hagues duit a una reducció de l'arrivada de treballadors de fora, hagues duit a reduir el problema de la vivenda i del consum de recursos hidrics especialment d'aigua i segur que els empresaris estarien igual o mes contents que ara, ya que guanyarien mes, amb manco personal. Pero sembla que les autoritats fan mes cas als hotelers que als ciutadans i axis arrivem a evidencies com la que ara denuncien els propis hotelers, caiguts en la seva propia estrategia, que ha fracasat.

Ciudadano Kane Ciudadano Kane | Hace 3 horas

La Bruixa de sa FarolaHo sigui que ara resultarà que es perroflautas, antimassificacio, antimenorquins, antiotan, mala gent que vivim de la paguita, vagos, maleantes, simpatizants de Venezuela, Bildu, Irán, Palestina, Putin (Crec que aquest ja no val perque s'ha passat a sa banda contraria) i així podríem seguir i seguir i seguir culpant a n'aquesta "Mala gent", lo que deia, que sa culpa ja sabem de qui es

user Marti Pascual | Hace 3 horas

Està demostrat que no podem viure des turisme Ara només queda que els hotelers ens donin compte