user Baldritxa | Hace 3 horas

Visca Es Mercadal!

user Bep Bo | Hace 3 horas

baixamanerEn canvi Lorensito es conegut per ses seus formes exquisites i per fer de hooligan exaltat, com espectador al basquet i per tot on ha passat. I per cert que 14 mesos després ni ell ni cap regidor del PSOE han penjat encara sa declaració de bens que tenen un més per penjar després de ser elegits regidors i prendre posesió del càrrec, cosa que tots es altres regidors sí que han fet fa temps. Es veu que complir amb ses seues obligacions no va amb ells i açò només es pels altres.

John Pons John Pons | Hace 3 horas

Los sillones reunifican a la izquierda me gusta más.

user Marti Pascual | Hace 4 horas

Toni HuguetPoca. Memòria tens vau tenir una batlesa que anava de n10 ningú l'àvia votada

user Menorquino | Hace 4 horas

baixamanerNo será sa educació que tenen es grup de golpistas que te ara s'ajuntament de ciutadella i Mos agafi confessats amb un batlle duptos per es antesedens i que serà com un títere amb ses mans de na carbonero i en Pastrana, i el vii veure cuanto a un pleno el apretin un poc i no sèpia contesta,( no paseu pena que sortirà na Sandrita) i referent que no li va donar sa cara pens que va fer molt bé perquè cuanto uns te venen a treure de caterva no lis dones ses claus. I que tanta educació dius, la Srta. Sandrita cuant van nombrar a la Sra. Juana Mari batlesa ella no va anar a donar la enhorabona i va sortir per sa porta de ferrera.

user Menorquino | Hace 4 horas

Marti PascualQue cony dius, van sortir amb es cap ben alt i van sortir per sa porta gran, no com sa esquerra que són com ratas que avon entran ho destrossen tot. I per mala educació ja teniu na Sandrita

hola hola | Hace 4 horas

baixamanerI tu xerres de respecte? Es veu que no saps tot lo que han fet ells per aconseguir sa cadira…xerres quant a ella li van dir res unes hores antes que seria alcaldessa perque vustes no van sebre posarvos d’acord, aço si es etic troba? I aixi moltes mes coses

user MANOLO | Hace 4 horas

SEMPRE cap endavant!

user Hasta aquí | Hace 5 horas

A ver, chiquillos. Por los comentarios que se pueden leer aquí parece que un grupito de personas ha dado un golpe de estado. Simplemente me gustaría recordaros que este "grupito" tiene detrás a más del 50% de la población de Ciutadella (seguramente la que no escribe por aquí). Es que leyendo los comentarios que se escriben por aquí parace que unas poquitas personas han sometido a toda Ciutadella. Dejad, por favor, de sobreactuar y no os preocupéis que en 3 años lo podréis intentar de nuevo. Ahora, eso sí, si más del 50% de Ciutadella vuelve a votar a la izquierda os lo tendréis que comer de nuevo. Por lo tanto, guardad energías que a lo mejor tendréis que volver a darle a las pataletas en tres años.

user Menurka | Hace 5 horas

Baston de mando, el vibrador que mas mola