user Lluis Gimenez | Hace 11 minutos

La democracia , pero sin el pueblo. Vaya soplaglaitas, cuanto miedo y que poco vergüenza. Panda de vividores

user Xec de Son Tica | Hace 14 minutos

I lo que Lorensito i es altres 4 regidors sanchistes haurien d'explicar, és perquè encara no tenen penjades ses seues declaracions econòmiques al portal de transparència com és sa seua obligació. I perquè són es únics que no compleixen amb aquesta obligació.

user Xec de Son Tica | Hace 17 minutos

El que haurien d'explicar es censors és perque des del PSM-PSOE amb sa complicitat de sa comunista Gener volien comprar a preu d'or, amb es doblers que són de tots es ciutadellencs, un parell de dipòsits vells i un pous des que ja no es pot treure més que una aigua que no és bona a posar a sa boca i ja no és gens apta pel comsum humà, al destacat membre del PSM que anava de nombre 8 a ses seues llistes i a veure perquè van posar als pressupostos 2023 sa quantitat exacta que demanava Samuel Moll de 210.000 euros, sense fer valorar pels técnics municipals unes conduccions rompudes que ja eren velles a finals des segle passat, ni tenir en consideració que s'aigua no val res perque esta contaminada, principal però no únicament, per nitrats, com sap perfectament i ha dit per es Diari fins i tot es mateix que la ven.

user Es gall Faver | Hace 19 minutos

Ahora que el Gobierno central deroga la ley mordaza, para que podamos quemar la bandera española e insultar al Rey impunemente,aqui, en Ciutadella, el tripartito social-comunista quiere lamar a la policia "preventivamente" para que no les silben. Para mi que son un poco flojos.

user Bep Bo | Hace 35 minutos

baixamanerMira, per dir-ho en ses teues mateixes paraules, lo únic "infame" i "intimidatori" que hi ha per aquí són es teus comentaris amb es teu tick estalinista d'etiquetar "d'extrema dreta" i/o "feixista" a qualsevol que no pensa com tu. "Intimidatori" i il·legal és voler llevar sa cadira a s'alcaldessa abans de que sa moció sigui aprovada com demana s'esquerra. Tranquilets eh! I a esperar fins després de sa votació, que vos agraden massa ses cadires i no esteis per donar lliçons a ningú!!

user Menorquino | Hace 43 minutos

menorquinaMolt ben dit, però te diré lo que me va dir uns des golpistes, que es equip del PP no es pot dir res però com sa lleu lis permet fer sa moció la aprofitaran

user Ciutadellenc emprenyat | Hace una hora

Marti PascualSi hi ha llibertat d'expressio, tant de dret te es que aplaudeix, com es que protesta. Per damunt de s'aritmetica ( com reclamau alguns de voltros ( amb tot es dret), hi ha s'etica ( com reclamam altres (tambe amb tot es dret). Jo crec, que no tot val en politica, i lo primer que ha de fer un politic de un poble, es mirar d'arreglar aquest poble, no mirar d'arreglar lo seu.

user Ciutadellenc | Hace una hora

No entenc res. No són ells que ara demanen sa derogació de sa “llei mordassa” per reforçar sa llibertat d’expressió i ara reclamen protecció policial? Si una persona està present as ple i no està d’acord amb aquest atemptat contra sa democràcia el treuran fora. Açò ho hagués demanat es PP ses esquerres haurien posat es crit al cel.

user Baldritxa | Hace una hora

menorquinaA veure, l'alcalde o batlessa és elegit d'entre un dels 21 regidors electes, UNO INTER PARES. Encara que no ho sembli és un acte de democràcia pura. Cadascun dels 21 regidors té la mateixa responsabilitat i obstenta el mateix poder davant dels altres (una altra cosa és que no el sàpiguen exercir, el poder). La història del nostre ajuntament en va plena de curiositats: Sunta Vinent va esser batlessa quan anava la número 8 de la llista, Pau Lluch va ser alcalde, havent estat la llista més poc votada, etc.,

user Hasta aquí | Hace una hora

Uff, costa molt saber perdre. Cada vegada que el PP creu que no arribarà a governar però té més vots que l'esquerra demana que governi el partit més votat. Pero, quina casualitat, quan passa al revés estan ben calladets. Què passa que quan no els afavoreix ja no està tan bé això de que governi el més votat? Per cert, el 2019 Ayuso va governar Madrid sense haver guanyat les eleccions, Mañueco va governar sense haver guanyat les eleccions i Moreno va governar sense haver guanyat les eleccions (evidentment, tots del PP). M'encanta veure com els arguments van variant segons interessa...