user Biel Olivar | Hace 40 minutos

Per tenir tantes matrícules, una diplomatura i un master, a més de ser moltíssim inteligent es té que ser moltíssim treballador. Si a més dedica el seu temps lliure a defensar la nostra llengua és molt bona persona.

user L'Avi | Hace una hora

Biel PonsSi, es un activista y le honra. No como tu 'Un Element' que comenta con poco esfuerzo y aun menos calidad intelectual en un periodico de provincia. Nos hace falta tener más chicos como el.

user Pasen y vean | Hace una hora

¿¿Diplomado en Derecho lingüístico es un pequeño curso que dura un par de semanas??

user Viriato | Hace 2 horas

BingAparte de que ese al que te refieres no habla ni papa de menorquín, después de llevar aquí toda su vida, lo peor es que cuando chapurrea y medio habla a trompicones en el idioma oficial del reino, tampoco se le entiende apenas.

user Sara Casero | Hace 2 horas

BingA casa del seu avi parlam en català de Menorca. També posam nom i llinatges quan feim comentaris, que escriure amb pseudònim sí que ens fa vergonya. I ara, continúa lluitant en defensa de la cultura i llengua catalana així... vas molt bé.

user Bing | Hace 3 horas

Quan acabi d'estudiar, que es dediqui a fer-li classes de català al seu avi matern. Que li escolto per la ràdio i sento vergonya. És lamentable, tants anys vivint a l'illa i que no parli la nostra llengua.

user Biel Pons | Hace 3 horas

Un element que ha presentat més de cent instàncies, és un activista. I res més que un activista.

user Crític | Hace 4 horas

Enhorabona per les matrícules i per la defensa de la nostra llengua. Una llengua que mereix respecte, normalitat i normalització. Un respecte que no tenen ni demostren alguns que s'amaguen darrera un nom menorquí que, naturalment, no saben ni tan sols escriure bé i que només saben criticar i insultar, ja que d'arguments i raons no en tenen cap ni una. Ojalà n'hi hagués moltes més com ell i molt menys con sa Madona que ja ho pot dir que viu dalt d'un ullastre. Igualment, d'aquells ignorants que afirmen que la normalització és la mort d'una lllengua, quan és precisament tot el contrari. O acàs coneixeu alguna llengua que no es trobi totalment normalitzada i normatitzada?. Fixau-vos en l'espanyol, que és l'única cosa que defensen i volen impulsar molts dels qui, falsament, diuen defensar el menorquí. Normalitzar i normativitzar no vol dir uniformitzar sempre i en tot lloc. Tampoc crec que valgui la pena escriure per qui no vol escoltar i que amb prou feines llegeix. Però ja ho deia Bertrand Russell, tot i que suavitzaré un poc l'adjectiu: els ignorants estan segurs de tot i mostren una gran convicció defensat absolutes bestieses.

user binibèquer | Hace 4 horas

Moritz, enhorabona per totes aquestes matrícules d'honor -ben difícils d'aconseguir. I gràcies de defendre la nostra llengua -necessitem més gent valenta com tu.

user Troll Ebus | Hace 4 horas

JosepQue jo sàpiga, a Andalusia s'escriu en castellà estàndard i ningú ha perdut sa seva forma de xerrar. Ni a Austràlia per escriure en anglès estàndard. No serà més aviat que hi ha certa animadversió cap a la llengua que van dur els conqueridors a finals del segle XIII?