user Lluís | Hace 17 horas

UsuarioS'entén perfectament que na Prohens no complesqui es 110 punts una vegada que Vox ha romput es pacte. Efectivament, considera que eren mides dolentes i les va firmar perque era s'única manera de poder formar Govern i ocupar poltrones. De fet, no va dir mai que aquells 110 punts fossen bons, sinó que eren es resultat d'un pacte. Una vegada que Vox l'ha romput, es pacte queda sense efecte i es PP aplicarà es seu programa. Vox s'ha convertit en un partit inútil perque ha renunciat a influir en es Govern, i es votants ho tendran en compte.

user Usuario | Hace 19 horas

No se entiende que ahora Prohens diga que no va a cumplir lo que dicen los 110 puntos del pacto de gobierno. Si considera que no eran buenos, ¿por qué los pacto?. Se supone que el contenido de un pacto es algo en lo que ambos creen y están de acuerdo, al margen de lo que incluyan los programas electorales de cada uno, en lo que no esten de acuerdo. ¿Como Prohens puede pactar medidas que considera malas?, o es que el pp balear firma lo que sea con tal de alcanzar el poder y ocupar poltronas, cargos y puestos de trabajo, sin que importe lo que se suponía que, al haberlo firmado, era bueno para los ciudadanos.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 20 horas

AngelcaídoDifamador? Explíquese

user Lluís | Hace 1 día

AbsurdoasuracenturixAmb ses teves suspicàcies m'obligues a declarar allò que ès evident: esser mallorquí de rel, mallorquí aforasterat, foraster o estranger no te fa més bona ni més mala persona. Sí que condiciona (però no determina) sa valoració sobre sa llengua des mallorquins i sa política lingüística. Particularment, es mallorquins aforasterats solen sofrir de catalanofòbia (mallorquinofòbia) crònica, mentres que es forasters i ets estrangers tendeixen a ignorar sa llengua nostra (perque s'Estat no l'avala a bastament i no reverteix sa castellanització) i aquells que l'assimilen sovint no tenen s'oportunitat d'usar-la perque es mallorquins solen parlar amb ells en castellà, maldament siguin estrangers d'altres llengües natives. Totes ses respostes de s'escrit dirigit an es mallorquí aforasterat acaben amb aquesta cara: 🤣, amb sa mateixa cara repetida: 🤣🤣🤣 o amb aquesta altra: 😎. Sobren suspicàcies: no tenc costum d'insultar ningú que no m'hagi insultat prèviament.

user Usuario | Hace 1 día

EN PEPÊT GONELLADebería dejar de mostrar su desconocimiento. En las aulas de Baleares no de imparte la enseñanza al 50% en español y al 50% en catalan (ojalá fuera así). Lo anterior no lo dice el Estatuto (ojalá lo dijera). El requisito del catalan para el acceso a la función pública de sanidad sólo se ha quitado para una parte del personal (ojalá se hubiera quitado para todos). El punto 55 del acuerdo de gobierno, que firmó el pp, no se ha cumplido con lo hecho en sanidad. Este punto 55 establece que el conocimiento del catalán no puede penalizar en el acceso a la función pública (en toda la funcion publica), que es lo mismo que defendía la sra. Prohens en el año 2016, cuando era diputada en el parlamento balear, y se opuso a que el catalán se estableciera como un requisito.

Angelcaído Angelcaído | Hace 1 día

Claudio RanieriPor alusiones de Claudio Rainero DIFAMADOR 💥🤡

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 1 día

ca de bouSeñor Angelcaido, ya echábamos de menos lo del pare Batllori... 🤣🤣🤣🤣 Multiniiiiiiiick!!

user Lluís | Hace 1 día

Ibn SidaNo insistesquis en sa mateixa mentida: la RAE no va assessorar ni va argumentar res, ni a favor ni en contra. No has pogut aportar cap informació en sentit contrari i es diaris que feren ses consultes pertinents només aclariren que se tenien en compte ets anys d'existència de s'associació. Res pus.

Angelcaído Angelcaído | Hace 1 día

EN PEPÊT GONELLACOMO LOS SOCIALISTAS Y SUMAR.. Que EXPLIQUEN LO QUE LES EXIGIERON SUS SOCIOS… A ver si algún día nos enteramos del EXPOLIO DEMOCRÁTICO QUE SUFRIMOS CON LEYES HECHAS A DEMANDA DE DELINCUENTES.

Ibn Sida Ibn Sida | Hace 1 día

ArreletaNo home no, no m'estava referint als obvis efectes generacionals del cronolecte precisament. Per començar, els nostres padrins mai varen rebre la asignatura de llengua catalana, que va entrar en vigor el curs 1979-1980.