user CIUTADELLENC | Hace 20 horas

Pepe LuisI en Llorenç passava de tot lo que no fos omplir-se ses butxaques i enganyar al poble en general i a colque pensionista amb particular, per açò va passar per on la justícia el va enviar.

user CIUTADELLENC | Hace 20 horas

Pepe LuisJajajajaja, sa gent de lo que està farta es de que parlis per ella i facis es babau narcisista i t'ho ben demostra donant-te negatius i negatius. Presentet a ses eleccions i veuràs on t'envia es poble.

Pepe Luis Pepe Luis | Hace 24 horas

Molta Gent que FA feine durant es dies de Festes, Molta Gent insatisfeta que no pot gaudir Només un caragol de Santa Clara. Sa mateixa associació de Salvm Sant Joan penjant pancartes Mo tenen 3 Festes: Gràcia, Sant Climent i Llucmesanes, ses tres oficials. A tocar de Mo Sant Lluis i es Castell Lo tenen dues o tres Sant Llorenc Sant Nicolaus, Calan Porter. Sa Gent de Llevant están més acostumats a tocar Cavalls que sacgent de Ciutadella. Però a Ciutadella només un Sant Joan insuficirnt i de protocols franquistes. Obriu Els ulls,!! Sa Gent está insatisfeta Adamés sobre Sa Familia meua Es Conco en Llorens i en Blas passaven un poquet per No dir bastant de Sant Joan. Coses d' haver fer feine dins es turisme. I

user CIUTADELLENC | Hace 1 día

Pepe LuisIdò jo pens que ses Festes de Sant Joan de Ciutadella no "necessiten" res de lo que dius, que fa molt anys que tenen molt éxit, massa fins i tot i han sobreviscut perfectament sense que tu hi fiquessis mà. Qui, per dir-ho amb paraules tan enrevessades com ses teues, necesita que li arreglin es terrat ets tu, a veure si amb una bona reforma deixes de banda idees tan foradades com imitar festes d'altres pobles com ses de "Sant Climent, Sant Gaietà, Calan Porter i Sant Nicolau", o fer "replecs populares financiados por el ayuntamiento (es a dir pel poble) en las urbanizaciones días antes de Sant Joan" (sic.).!! A veure si reflexiones i cries un poc de seny, que d'açò, com és evident, no en venen.

user CIUTADELLENC | Hace 1 día

Pepe LuisEts un ignorant amb pretensions, que ni tan sols saps que sa representació de s'Ajuntament no correspon ni està encomenada legalment a cap "fabioler" sinò a s'alcalde i al Ple. Quan dones opinions no hauries de ser tan covard i exposar-les en primera persona, en lloc d'amagar que lo que escrius no són més que opinions personals teues, i en tost de dir "es considera", "es veu", "es percep"... etc., etc., etc., hauries de escriure i dir "consider" o "jo consider", "veig" o "jo pens que veig", "percebo" o "jo percebo"... etc., etc., etc. Lo que no és gens "democràtic" és que tu tenguis s'atreviment de dir que s'hauria de fer o deixar de fer amb ses nostres Festes, quan ningú t`ha triat ni elegit per decidir res de res relacionat amb ses Festes, ni per representar a cap ciutadà de Ciutadella i probablement tindries series dificultas per ser elegit president de s'escala de una comunitat de veïns de dos pisos amb un pis per planta... I totes i cadascuna de ses idees que exposes per aquí susciten un gran rebuig en forma des molts negatius que, molt majoritariament et posen ets altres lectors.

user Blas de Lezo | Hace 1 día

Pepe LuisCom et diria es conco en Blas, tens un problema ben greu ja que t'intimida sa pura veritat.

Pepe Luis Pepe Luis | Hace 1 día

1. Restauració dels Protocols - Ses Festes de Sant Joan de Ciutadella necessiten una restauració dels seus protocols. - comparant amb sa restauració de Sa Catedral de Menorca, on es van eliminar ornaments voluminosos com es retaule principal. 2. Selecció dels Caixers - Caixer Casat i Caixer Fadrí. Haurien de ser escollits per S Ajuntament sota regles democràtiques de . - Caixer Senyor: Hauria de ser seleccionat mitjançant altres criteris amb la supervisió de diverses entitats. 3. Decisions de la Junta de Caixers Senyors - Ses decisions haurien de ser referendades per entitats culturals i agràries, així com per institucions socials 4. Crítica a l'Organització Actual - Es considera que S' organització actual és poc democràtica. - Sa manera de triar es membres deixa molt a desitjar i es veu com un mal exemple de rendiment institucional. 5. Percepció de SA Participació Ciutadana - Sa representació a les Festes de Sant Joan es percep com un mal exemple de participació ciutadana. - Ses Festes es comparen amb un tram Vallat del Camí de Cavalls 6. Rebuda del Fabioler - No es pot tolerar que la família de Caixers Senyors rebi el Fabioler representant de l'Ajuntament de Ciutadella amb indiferència.

user CIUTADELLENC | Hace 1 día

Pepe LuisI no t'equivoquis. Es que "intimidava" era aquell regidor al que feies sa pilota tan proper a tu i que va ser condemnat pels tribunals de justícia per corrupció.

user CIUTADELLENC | Hace 1 día

Pepe LuisJo t'ho diré qui ets tu, una persona anònima que com tots es que escriuen per aquí no t'identifiques davant ets altres amb nom i llinatges, però com tens dues vares de midar pretens estar per damunt ets altres que feim exactament lo mateix que tu. I al diari jo també he donat nom i llinatges, correu electrònic i telèfon, tot igual que tenc donat a Hisenda i Seguretat Social. També ets un prepotent que et creus amb es dret d'imposar es teus criteris sobre lo que s'ha de fer en ses nostres festes amb un tarannà caciquil, tot i que sa gran majoria de lectors no estem d'acord amb ses teues idees foradades i es munt de negetius que tens cada vegada que desbarres ho demostra molt clarament.

Pepe Luis Pepe Luis | Hace 1 día

CIUTADELLENCJo t'ho diré qui som jo. Som una persona que té un perfil donat a Nes Diari amb nom i llinatges, correu electrònic i telèfon, tot igual que tenc donat a Hisenda i Seguretat Social. Som un ciutadà insatisfet amb els protocols franquistes de Sant Joan que cerca solucions perquè les persones que durant les festes fan feina no poden gaudir dels cavalls perquè no tenen temps i, per massificació, la festa tampoc no la poden disfrutar la gent més feble. Hi ha que cercar solucions i tu ets una persona anònima que no respons sinó que intimides.