user Bep ciuró | Hace 2 días

clerksTot són opinions, tot es respectable, però de poc serveix pitar i xiular durant sa festa... Sa festa de Sant Joan no sho mereix, la desvirtua i li resta espectacularitat. I disfrutar de sa festa i fer ses queixes o reclamacions oportunes quan aquesta hagi acabat, i cercar una millora de cara a l'any qui ve, no et va ser o sentir vassall, simplement crec que seria lo més correcte. Però com he dit, tot és respectable

user Antoni Marques | Hace 3 días

Pepe LuisPer "señoritingo" capritxos ja et tenim a tu i a aquell avantpassat teu que a vegades presumeixes que va ser caixer pagés l'any de Maria Castanya i devia ser, segons ses teues teories actuals, tot un expert amb lo que dius que és tot un "aquelarre de tràfic d'influències".

Pepe Luis Pepe Luis | Hace 3 días

Antoni MarquesSus señoritingos estàn más preocupados.con los Replecs Privé para el Dr. Fesenius que atender correctanente a los protocolos de las Fiestas de Sant Joan.

user Antoni Marques | Hace 4 días

Pepe LuisI encara record lo que vaig riure quan et van contestar: "És clar que sí Pepe Luis, l'any que ve farem ses Festes de Sant Joan ben a mida per tu com demanes. Calcat de ses altres festes que dius que t'agraden a tu com ses de "Sant Climent, Sant Gaietà, Calan Porter i Sant Nicolau", amb "replecs populares financiados por el ayuntamiento en las urbanizaciones dias antes de Sant Joan" com vols i es poble que et pagui es capritxet, faltaria més!! I tot lo altre que dius també, i tot lo que et passi pes cap............................ perquè tu estiguis ben a gustet. I posarem un caragol nou de "can Pepe Luis" ben davant ca teua i tot lo que vulguis. Queda content així es fillet?"

user Antoni Marques | Hace 4 días

Pepe LuisQue saps tu de Sant Joan? A s'hemeroteca hi ha un comentari teu dient que ses festes que t'agraden més són ses de "Sant Climent, Sant Gaietà, Calan Porter i Sant Nicolau", a un altre entrada proposes "replecs populares financiados por el ayuntamiento en las urbanizaciones dias antes de Sant Joan"... Açò es ventar!!

user Merca | Hace 4 días

El día de Sant Joan Mati va ser vergonyos per la Gent que va aixecar prest i fiets que van aixecar prest per anar a veure com demanaven permis per comensar el replec. I va poca gent, Gent del poble. Es una forma de apropar la Festa a Gent que segons quina llocs no pot anar. I trobarte la porta tancada i que no obrien i el fabioler esperant. I es va sonar tard. Aquí vareu equivocar. Per Sant Joan son petits moments com aquest. Es una forma de ensenyar els mes petits el respecte per la Festa. I aproparla a ells. Esper que hagi una disculpa grosa i l any que ve no faci al mateix. Allá davant erem pocs. Va ser trist

Pepe Luis Pepe Luis | Hace 4 días

A Ciutadella, no és s'alcalde qui representa el poble durant la Festa. En canvi, són ess nobles qui, a través de sa influència que els dóna Sa Festa, volen tenir un noble o criat de noble que ostentin s'alcaldia. Podem dir que com estan organitzats es protocols de Sant Joan són un aquelarre de tràfic d'influències.

clerks clerks | Hace 4 días

Bep ciuróSi xiules ets maleducat, però si no ho fas acotes cap i rets homenatge davant qui practica vassallatge. Sa festa es des poble, a ell li hem donat un paper, un guió, no ha d'asumir cap rol feudalista envers es poble. Preferesc mil vegades ser un maleducat que un vasall.

Jo Jo Jo Jo | Hace 4 días

XecEs problema no es tirar-ho enterra o no, es problema es tirar-ho per ont passen es cavalls i no arreconar-ho

user Bep ciuró | Hace 4 días

Lo que està clar és que bé per tothom és impossible fer-ho. Sentir pitades dins sa festa mateix quedava molt malament, no era ni es moment ni es puesto. Segur que ses coses que no van anar prou bé s'intentaran corregir i esperem que l'any qui ve tot millori. Es final sa festa és nostra i entre tots l'hem de cuidar.