user Nocturno ha vuelto | Hace 5 días

Falten 364 dies per Sant Joan. Menos mal!!!

user Francisco de Asís Zumárraga | Hace 5 días

Nunca he estado en las fiestas de Sant Joan y me resulta difícil comprender que haya desaprensivos que dejan plásticos por el suelo y que haya inútiles públicos que no los retiran antes del paso de los caballos

loque? loque? | Hace 5 días

Troll EbusAu a sa cova

user Pedro Juan | Hace 5 días

En Carlos de Salort Pons ha estat un gran Caixer Senyor, es miri per on es miri. Es molt fàcil opinar visceralment des de fora de sa barrera, ningú sap es problemes que van surgir durant es dia, i que va tenir que solventar damunt sa marxa. Hi ha que tenir en compte, a més, sa seva juventut i manca d´experiència, però aquest té que ser un argument a favor d´es Caixer. Lo dit, un caixer jove, d´aquí, guapo, amb un somriure que no l´ha llevat ni un moment, amable, generós, proper, en definitiva, un dèu. I l´any que ve, més i millor. Força, Carlos de Salort, ho has fet molt bé!!

user Troll Ebus | Hace 5 días

Us referiu a dalt de tot en excessos i en lesions patides per part de cavallers, no? Un a la UCI, un altre amb fractura de tíbia i peroné, un altre amb traumatismes... I ara sa pobre al·lota que ha caigut a Cala Blanca. Massa gent, i massa passada de rosca.

user Ciutadellenc | Hace 5 días

No som des mes veteranos ni molt manco, pero duc mes de 50 Sants Joan’s sense aver-men perdut ni un, a peu, no dalt cavall per lo q me dona una visio, no com a cavaller pero si com a sa majoria de ciutadellencs q vivim i estimam sa nostra estimada festa, es sa meua opinio, pero per lo q ser, sa opinio de molts, lo des caixer pagesos molt decepcionant, mai avia vist una cosa axi, en Joan no era mai a puesto, ara per amunt, are per avall, fotent canya a nes joves, pero no a nes veis q el aguesin enviat a filar, fotent paquets a nes cavallers, patetic, i per un altra banda volguent canviar normas no escritas a l’hora de correr a nes pla, s’enhorabona si a nes caixer fadri i caixer casat, q si els en vist disfrutar com a de ser, tambe a nes caixer senyor q a fet lo q a pegut, esper q l’any qui ve amb sa experiencia d’enguany li surti tot millor, i ses capellanes correctas amb lo q s’esperava, una bona recuperacio a nes accidentats i fins l’any qui ve si deu vol.

Aupa ahí! Aupa ahí! | Hace 5 días

TorniqueteIB3 que?

user Torniquete | Hace 5 días

Aupa ahí!IB3

user Toni de Binidalí | Hace 5 días

Jo també sóm de poble, i no em preocupa massa s’anècdota d’haver deixat Santa Clara amb una volta. Entenc que no lis va quedar altra opció i així ho van fer. Per jo, aquest jove en general ho va fer molt bé, és un simpàtic, i ell no té culpa d’ets accidents d’es matí ni de sa massificació de ses festes. Lo que de ver ver mos té que preocupar és es fet de que un cert estament social, avui caspós, decadent i quasi desaparegut, s’apropiés de sa festa fa uns cent anys, i la gestionin com lis dóna la gana i de forma totalment opaca i unilateral, sense que es poble hi tengui res a dir ni fer. Una mirada a n’ets integrants de sa junta de caixers ho diu tot. I també em preocupa es rèdit comercial i publicitari que certes inmobiliàries, en especial una molt concreta, volen treure de una festa popular que és de tots noltros. No em pariex llegítim ni moralment acceptable lo que estan fent amb Sant Joan. L’estan fent mal bé i convertint en una simple eina comercial as servei de una o dues empreses servils amb es francesos millonaris. A n’aquest pas, prest veurem sa bandera francesa onejant a n’ets Ajuntaments menorquins.

user SomJo | Hace 5 días

Som Ciutadellenc, de poble, se que ses festes es protagonista son es pagesos, pero van amb sintonia amb sa gent des poble. Una cosa sense s'altre no faran festa. Es nesesitem uns amb es altres. Puc entendre que cada vegada s'allarga mes, pero lu que no pot ser, es que es caixer pages (supos que per ordre des Caixer Senyor), devant meu digues a nes cavallers mes joves que no fesisn cas de sa gent que els crides per anar a fer sa capadeta o a entrar dina cases, que fesin envant. Patetic. L'any qui ve, es merexeria que Santa Clara sensera tanques ses portes, cosa que no pasará per que ens estimam sa nostra festa. Caixer pages tornant enrrera cada dos per tres per renyar a cavallers per que no fesin cas de sa gent, patetic vingent des Caixer pages que era en Joan. Esper que se asegin amb es Caixer Senyor, i l'any qui ve sigui molt diferent.