user Spartan | Hace 9 días

Si un ayuntamiento no es capaz de poner la policia a trabajar y bloquear las motos con escape libre, creo que no sirve para nada. Ya que si no saben ni solucionar lo sencillo, como van a solucionar lo complicado??? Es que es de cajón.

Xiprinant Xiprinant | Hace 9 días

Molt de titular per una cosa que no tindrà apenes relevància pels afectats. És com si demanin a tots els funcionaris o polítics que duguin un registre per escrit i rigurosament datat de les quantitats que obtenen per «mordidas», comissions il·legals, sobres, soborns, regals, etc., per així facilitar la feina a Hisenda i a la Justícia el dia que els repleguin. No s’ho creuria ningú. Ja sé que aquests limitadors estan segellats i que el gerent de l’activitat no els pot manipular, en teoria, però el que compta de veritat és la contaminació acústica que vessa cap a l’exterior dels locals que tenen un aïllament acústic insuficient o simplement inexistent, o que fan un us incorrecte de les portes dobles. Aquests limitadors són cars, i més valdria que els locals destinessin doblers a millorar l’aïllament. Però és que si un limitador modern és car, molt més encara ho és posar aïllament eficaç, per tant entenc que finalment aquesta sigui la «solució» preferida. Dins els locals es superen els 100dB i es considera legal aquesta agressió a l’oida. Algú s’ha interessat en venir la passada matinada a escoltar l’ambient des Pla? A jo què me contau??! Per colmo, alguns locals des Pla han començat a extendre «Sant Joan» al periode 19-25 de juny, quan Sant Joan és 23 i 24, i PUNT. Clar, aquests dos dies no els hi basten per fer el gran negoci amb els joves que venen de fora i que ells mateixos s’encarreguen de convocar fent promoció per Instagram (@sugarmenorca @lateraldiscoteca). Que s’en vagin al polígon industrial a fer la festa i no al centre de Ciutadella!

user Bep C.M | Hace 9 días

Uf ........

user Pasen y vean | Hace 9 días

Uffff... pero 25 dB es muy muy poco, si un ventilador hace mas de 25dB ¿Sabe el ayuntamiento de lo que está hablando? Con los edificios antiguos no será posible cumplirlo. Señor@s que tiene bares / restaurentes, etc ya podeis insonorizarlo TODO, incluso las chimeneas, y apagar los aires acondicionados y tener las puertas siempre cerradas porque si no estais vendidos. La inquisición sonora ha llegado a ciutadella

user artruixbello | Hace 9 días

I los ruidos provocados por vehículos a motor,que no dejan poder tener en verano en Ciutadella ni una ventana abierta?es necesario poner controles,alguien se ha preguntado el malestar de los vecinos que tienen que soportar años y años sin ver un control de las motos?Quien les pone a esos niños tubos de escape insoportables?Por una Ciutadella amable para vivir hay que controlar los ruidos.

user Marti Pascual | Hace 9 días

Si te tocan sa butxaca es cuant comences a creure

user Ciudadana | Hace 9 días

Faltan los vecinos ruidosos, que se creen con derecho a incordiar a todo el vecindario hasta las tantas de la madrugada..... su lema "estamos de vacaciones y el resto que se joda", tenemos cada chulo/a MAL educado.

user Biel Pons | Hace 9 días

Y las motos a escape libre que??? Todo es bla, bla, bla... pero de hacer, cero, cero, cero.

user baixamaner | Hace 9 días

Una bona mesura..... si s'aplica.

user Un | Hace 9 días

Aqui el unico que hace algo, es el que escribe este articulo, o como se llame,