marcos66 marcos66 | Hace 4 días

MenorquinaOnlineel meu fill i la meva filla desde la escoleta fins a quart de la eso a la salle, cap façilitat per aprobar res. sera per que soc de esquerras?

marcos66 marcos66 | Hace 4 días

no puedo entender que a algunos les sepa tan mal que se de bachiller en la salle de mahon,parece que les pica mucho que la escuela publica pierda alumnos de bachiller, sera por los ratios? deberian estar contentos pues segun tengo entendido menos alumnos mejor educacion.

Un Currante Un Currante | Hace 7 días

Cuantas más opciones tengan para elejir nuestr@s hij@s mucho mejor. Cada uno que elija la enseñanza que desee. Los directores de los centros públicos se tendrían que abstener en estos temas, solo crean discordia y perdida de libertad de enseñanza. Seguramente habra otros motivos por el que estan en contra pero eso no lo diran.

user Desolació | Hace 7 días

PepeluNo fa falta anar a la Salle, en anar a l'IES Cap de Llevant n'hi ha prou.

user Arlot | Hace 8 días

Ciudadano KaneYa, el invento de poder pasar de curso con 4 suspensos de quien ha sido la idea?? Pues eso. Tu respuesta es un claro ejemplo de hasta donde llegan tu adoctrinamiento progre, made en la ultraizquierda y la izquierda más rancia.

user joan Pons | Hace 8 días

En el fons ens interessa a tots que facin batxillerat. Quan a 1r no hi hagi manera d’aprovar-los els podrem recomanar que els matriculin allà. Seria un èxit si així acabam amb els alumnes que ploren perquè suspenen seguit seguit, si acabam amb els pares que venen a dir com fer les classes, que venen a queixar-se del “maltractament” a què es sotmet els fills, que amenacen amb anar a inspecció per qualsevol bestiesa per aconseguir que la criatura aprovi, etc. I no ho neguem, tots hem vist en les sessions d’avaluació com apareixen aprovats misteriosos i incomprensibles per evitar el pare o la mare demanant una revisió d’avaluació; i més ara que amb les Situacions d’aprenentatge la majoria ja no està segur de la feina que fa i té por d’una visita d’inspecció. Que vagin a la Salle i que s’apanyin. Els compadesc. I estic segur que faran bona feina amb la resta (però hauran d’acceptar passar per l’aro dels pares, que en el fons és el que fem a l’escola pública ara)

user Hasta aquí | Hace 8 días

MariaPreu del Liceu Francès de Barcelona: Matrícula: 1500€. Curs escolar: 6000€. Total: 7500€ (sense comptar el menjardor, és clar). Aquest és l'exemple que ens poses? Qui ho podria pagar?

user Hasta aquí | Hace 8 días

MariaT'ha faltat dir que a Barcelona o Madrid tenen els millors hospitals d'Espanya, autopistes i estadis on cabria tota Menorca. I què? Jo creia que estàvem comentant el concert del Batxillerat a Menorca, no a Barcelona. Per cert, tampoc ens has contat que aquestes grans institucions privades que ens presentes costen tants diners que quasi cap menorquí hi podria anar.

user Augusto | Hace 8 días

manu menorcaRecuerdas mal porque en La Salle no hay curas sino hermanos (sabrías la diferencia si hubieras ido a La Salle y si realmente fuiste no te enteraste de nada). Los hermanos de La Salle son religiosos, pero no son curas, son como los frailes legos por así decir. Por otra parte ese hermano calvo con sotana se llamaba Salvador Pedreño y nunca jamás nos hizo cantar el cara al sol…

user Maria | Hace 8 días

AturditNo vull entrar en cap polèmica perque sé ben bé el que dic. I En cap moment he xerrat de religió jo, per cert. Aquí a Menorca privat/concertat es relaciona amb monges i capellans. Açò passa perque aquí no tenim varietat. Pensau en petit. Jo quan opino tenc es cap a Madrid, Barcelona, grans ciutats on sa privada pot estar totalment desvinculada de sa religió i ofererir una formació d’altíssima qualitat. No em vull extendre posant noms però estic pensant en centres com el Liceu Francès, el British School, el American School,… i un llarg etc. Centres d’on no tant sols els alumnes hi surten amb una altra llengua ben apresa sino que també ( i per posar algun exemple) compten amb laboratoris molt ben dotats, reben visites continues d’experts de tota mena, visiten museus de renom… en fi no acabaria. Centres on és cert que el benefici econòmic hi ha de ser però centres on s’hi fa feina seriosa, amb professors implicats i resultats acadèmics bons no manipulats, (cosa que sempre emprau per menysprear aquests centres en favor dels públics) avalats pel nivell alt en què arriben els seus alumnes a la universitat. Crec que barallant-nos continuament amb el que no sigui català o castellà o no sé què, fa que el sistema educatiu aquí descarti experiències que serien enriquidores pels alumnes. Aquestes escoles que mencionava miren cap envant, ho mostren tot, tot el que representi una eina més per a fer alumnes competents i preparts per demà. I per cert, quan governa el PP, ses polítiques educatives també t’agraden? També consideres que els professors amb una ideologia més de dretes assessoraran bé als alumnes i als pares? Ho dic perque normalment soleu trobar que no. Clar, només els de certa ideologia assesoren bé es ver? El que jo deia en l’altre escrit, sa gent si no opina com jo, pobreta està equivocada i l’hem de salvar. I aquí acabo