user Justicia | Hace un mes

NebraskaOus amb caragols

user optimisme | Hace un mes

Demano un sociòleg/politòleg que es manifesti Ajuntament d’Alaior, en un solar privat treu ses barreres que ha posat es propietari en la seva àrea d’especial interès perquè no vol ser responsable de qualsevol “contratemps” (diguem-ho així) que alteri el conveni que tenen emparaulat (sí és que n’hi ha...). Un ajuntament que brilla per la seva obscura transparència. A Mercadal, han de ser mitjancers entre Okupes dolents, Okupes bons i propietats bons i propietaris dolents. A Sant Luis s’ajuntament insta a tancar un parc aquàtic per carència i sol·licituds de permisos que va donar es Consell Insular. A Ferreries, s’ajuntament es nega a obrir un camí amb dret a pas tot tenint tota sa documentació que acredita el lliure pas des de fa més de 200 anys. Un Camí que va obrir en Richard Kane , Us sona ? Per cert, només el volem per passar caminant. Potser, sí aparquessin es cotxus de lloguer ja el tindríem lliure de barreres i candados.

user empotrador | Hace un mes

Justiciatotalment d'acord

user Justicia | Hace un mes

1- Una empresa privada (no precisament d'esquerres) que ja utilitzava uns terrens NO aptes per edificar presenta un projecte. 2- Aquest projecte NO passa es filtre per estar a uns terrenys NO aptes. 3- Apareix el Consell i agafa s'expedient ...el tramita i en votació el declara d'Interés Públic (Consellera Marta Vidal , PP) 4- Una altra empresa denuncia que si ells poden fer-ho els altres també (lògica), presenten Demanda i Guanyen. 5- S'empresa constructora presenta recurs i perd. 6- Finalment el Jutjat Superior declara ILEGAL aquest Parc , per estar en zona NO APTE. Demana la seva DEMOLICIÓ. 7- S'Ajuntament S.LLuis fa el que toca per ordre Judicial, i lleva sa llicència de Activitats. 8- 2 anys sense llicència i segueixen treballant (Impensable en altres negocis) 9- I finalment si aquesta empresa demanda HAUREM de PAGAR TOTS sa festa. Jo en açó li dic Interessos comuns entre polítics (ara Consellera del Govern i empresaris afins).

user Justicia | Hace un mes

Victor 8FEsteis tots tronats !

user Justicia | Hace un mes

José LuisNO tiene licencia de actividad.

Mestre d’aixa Mestre d’aixa | Hace un mes

Baixamaner! Deus estar molt amargat! Vaja comentaris

user Fabiol | Hace un mes

Troll EbusVeo que esta muy informado, afirma que ha habido corrupción?" Tuvieron la influencia para que las administraciones le aprobarán el proyecto", si es así, me parece muy bien que vayan por la vía penal, lo que me extraña es que si en verdad hubiera habido influencias, la oposición política porque no lo denuncio por lo Penal...?

user Troll Ebus | Hace un mes

MenorquinaOnlineDesde el principio sabían que ahí no se podía construir. Tuvieron la suerte y la influencia como para que las administraciones les aprobaran el proyecto, y sabían que si, al final tenían que demolerlo, cobrarían una indemnización. Tú qué crees, que por un momento han pensado en los trabajadores?

Perola Perola | Hace un mes

A ver si alegaban la construcción 🏗️🏡 del parque 🏞️ para desestacionalizar y con el paso de los años no se consiguió, entonces no tiene razón construirlo en un terreno rústico protegido. Los propietarios NO TIENEN RAZÓN. Que se cierre de desmantele y a por otra cosa mariposa 🦋