user Antoni Marques | Hace 2 meses

açoesmassaJo no he adulat mai a ningú. A Medrano molts li van donar un vot de confiança i suport i quan es va demostrar que no els mereixia amb es seus propis fets li van retirar. No com ets aduladors sanchistes d'estrema esquerra com tu, donant suport a un cacic que practica es nepotisme i enganya als electors una vegada darrera s'altre. Fins aquí senyoret que s'equivoca molt i tergiversa encara més com es seu cap.

user açoesmassa | Hace 2 meses

Antoni MarquesSenyor que no s'equivoca en absolut: es voxeros ADULAVEU a la candidata Medrano, desconeixedora de Menorca i sense cap merit conegut. I treieu foc pes caixals quan algu dubtava d'ella. I resulta que us va sortir rana?? En Cardona també?? Tan flacs sou en fer un simple analisi? No, lo que passa es que sou extremats per definió. Fins aqui

user Antoni Marques | Hace 2 meses

açoesmassaJo mai "he adulat a ningú sense cap argument", açò és una mentida i una especulació teua. Tu sí has atacat sense cap argument al comentarista 8F per no opinar com tu i dir una veritat com una catedral. I a més hi ha que reiterar-te una altra vegada una veritat tan elemental com que donar suport i un vot de confiança a un candidat nou és lo normal. Y una volta elegit lo normal es retirar-li suport i confiança si no fa ses coses bé, com és es cas de Medrano. Mira que és´senzill i de sentit comú. "Hipocresia" i adulació és fer lo contrari com fan es sanchistes a pesar de ses falses promeses i es nepotisme de Pedro Sánchez.

user Antoni Marques | Hace 2 meses

açoesmassaSi fos ver el que dius hauries de tenir "inquina" contra Rokuruta que és s'únic que ha insultat. I tant com t'has equivocat -i provat per escrit ho has deixat- quan m'has atribuit dir que tu havies insultat, perque el que he escrit és que: "Hablando de "insultar" aquí tienes a tu correligionario el impresentable faltón y odiador profesional que firma Rokuruta. Lo suyo sí que son insultos." Però com és d'esquerres com tú calles. Açò sí que es hipocresia. Tu lo que fas es cercar tres pels al moix per atacar a Vox i la gent de Vox, fins el punt d'escriure que definir com a "vividora" a una senyora que viu del "cuento" sense fer res és un insult, quan és definició.

user açoesmassa | Hace 2 meses

Antoni MarquesComprenc lo que llig i t'equivoques quan dius que tenc inquina obcecada contra Vox. No t'equiboques EN ABSOLUT i per mi que ets un des qui es va equivocar adulant na Medrano sense cap argument, nomes pel que es deia d'ella. Mira, jo el que tenc es inquina contra es qui pensa que no s'equivoca i empra es insults com arguments. Ahhhh, es de Vox??

user Antoni Marques | Hace 3 meses

açoesmassaJo no m'equivoc en absolut. T'equivoques tu, entre altres coses perquè vas molt malament de comprensió lectora, ja que jo no he dit que insultessis tu, sinò es teu correligionari que signa Rokuruta. Donar suport i un vot de confiança a un candidat nou és lo normal. Y una volta elegit lo normal es retirar-li suport i confiança si no fa ses coses bé, com és es cas de Medrano. Mira que és´senzill i de sentit comú. "Hipocresia" i adulació és fer lo contrari com fan es sanchistes a pesar de ses falses promeses i es nepotisme de Pedro Sánchez.

user Antoni Marques | Hace 3 meses

açoesmassaNo m'equivoc en absolut. T'equivoqJo no he dit que tu insultesis

user açoesmassa | Hace 3 meses

Antoni MarquesT'equivoques, no he insultat a ningu ni tenc inquina obcecada contra Vox. Record comentaris en aquest medi des de fa un any. No es massa temps com per olvidar-los i fer memoria as qui i tant la defensaveu i segur que vau ajudar a que obtingues dos carrecs. Sense anims d'insultar, lo que feis es hipocresia

user CIUTADELLENC | Hace 3 meses

felvalent@Victor 8 F Teniu tota sa raó del mon. Medrano és lo que col·loquialment es diu una "petarda". Vox tercera força a Menorca. Vox tercera força a Mahó. A Ciutadella on la Medrano es concejala i la coneixen bé, cuarta força amb un percentatge sensiblement més baix que a Mahó. Medrano no suma, resta, i no poc.

user Antoni Marques | Hace 3 meses

açoesmassaHablando de "insultar" aquí tienes a tu correligionario el impresentable faltón y odiador profesional que firma Rokuruta. Lo suyo sí que son insultos. Aunque tu obcecada inquina contra Vox te lleve incluso a defender a la también impresentable Medrano, con tal de intentar atacar a su partido. La verdad es que en otro episodio agudo de esa epidemia de alergia aguda a la verdad que hace estragos entre la izquierda confundes con un "insulto" lo que en el caso que nos ocupa no es más que una definición "vividora", en su acepción de vivir a expensas de otros (los contribuyentes) sin dar golpe y cobrando una abultada nómina. Máxime cuando la Medrano ha sido repetidamente noticia por su absentismo y por no presentar iniciativa alguna ni al Ayuntamiento de Ciutadella ni al Consell y su única actividad conocida ha consistido en montar un pollo detrás de otro.