user carlos | Hace un mes

esfumadoUsted y yo somos opuestos en muchas cosas pero hay algo que nos une, los dos somos realistas. El decrecimiento puede ser planificado democráticamente o forzado. Si es forzado le llaman recesión y es lo que sucederá, de eso no hay ninguna duda. Imagino que no lo sabemos hacer mejor. Un saludo.

user Binidrakkar | Hace un mes

@jo-mareixa, l'has clavat, aquesta és sa qüestió, hi ha massa gent que vol xuclar i Mos estàn destrossant s'illa, sa nostre calma i sa nostre imatge, només hi ha que veure lo què passa per Sant Joan desde fa 20 anys...

Barntstin Barntstin | Hace un mes

Pel que sembla tota aquesta saturació que ens ofega a tot Balears, no només Menorca, es deguda a turisme nacional de classe mitja-baixa que abans anava a la costa de llevant. No entenc que els hi agafat ara per venir a ses illes.

user KEM | Hace un mes

baixamanerAcabes de fer un discurs clarament anti inmigració (tant de península com de fora), ho veus, no?

user Fabiol | Hace un mes

Nada, pues cuando no haya turismo iremos a los del Gob, a que nos de tierras para trabajarlas y paguitas, para vivir del cuento. Cuantos años ha gobernado la izquierda en Baleares y no ha solucionado el problema de la vivienda . Una reflexión no queremos que extranjeros vengan a España a gastar su dinero, ahora bien que vengan extranjeros a gastarse el nuestro nos parece fenomenal. No lo entiendo.

user Joana de Vigo Mortensen | Hace un mes

L'any 1999 també es vivia del turisme, no es tenia aquesta sensació d'ofec. Quanta cobdícia, avarícia, i no només dels que tenen botiges, també dels que lloguen, dels que volen més places turístiques, més de tot, dels que mai no en tenen prou!... Aquests són els responsables.

user baixamaner | Hace un mes

Es normal que els em presaris estiguin preocupats, pero ells tambe han de comprendre que apart de fer doblers hem de viure i la massificació no es vida, es patiment, es creació de pobreça, es perdua de poder adquisitiu pels treballadors i solament benefici epr uns pocs i pobreça per tots els altres. Les xifres ho confirmen, la renda per capita de les Balears a baixat a nivells de pobreça gracies a la massificació, abans erem manco ens tocaba repartir entre ppocs, ara som mases, ara hi ha molts que tambe volen participar del pastel i pasa el que esta passant.

user Jordy | Hace un mes

aristasCierra la puerta al salir .

user Aturdit | Hace un mes

Ciudadano KaneAixí és. Jo pens igual.

user Lady | Hace un mes

Los turistas van a ahí donde la “moda” les induce a ir (hay que colgar fotos, este es su objetivo) mirad con el Everest ni aunque tengan que pisar cadáveres en el camino dejan de ir. Poco les importa el mal que puedan hacer… como no les pongan coto, llegarán como si estuvieran abducidos.