Radames Radames | Hace un mes

De franc però només els graus que no hi vagin els rics. Només de franc per els que necessiten matrícula i no haver de tancar per manca de quorum. Massa alumnat que vol estudiar a la universitat per després fer feina al turisme i massa poca promoció de cicles mitjans de FP. La ma d'obra forània és ara imprescindible per estudis de FP. Si no haurem de tancar noltros per manca de fusters, mecànics i mestres de casa i no diguem per fer feina al camp.

Un Menorquín Un Menorquín | Hace un mes

Gratis? Ni un €, un préstamo a 0 interés ya valdría, el que quiere estudiar y no tiene, la mayoría, trabaja y estudia a la vez. Y sino, un préstamo a devolver cuando acabe la carrera y empiece a trabajar, con facilidades... Pero gratis? No debería.

user Marisol | Hace un mes

No. Se tiene que premiar la excelencia. No por ser pobre.

user Emma | Hace un mes

Me parece muy bien que se ayude a las personas , pero que sea gratis?????. Se finanza con los impuestos de los trabajadores, así que yo cambiaría el nombre.

user Joanot | Hace un mes

Prohens: tal vez esa señora que ha llegado muerta al hospital de Inca habría llegado viva si hubiera habido ambulancia o helicóptero disponible para du traslado al hospital o esas demoras de casi un año para operarse. En eso hay que gastar el dinero del contribuyente. Si Quieren estudiar y no tienen pasta, que trabajan, como ha hecho mucha gente: trabajar para pagarse la universidad. Ahora bien así no se compran botox. LOS IMPUEDTOS DON PARA SERVIVIOS NO PARA COMPRAR VOTO quieren estudiar

user Tanit | Hace un mes

I en quin pais viu aquesta senyora? no sap que això des de fa més de 30 anys ja ès així a la Universitat pública , tant pels estudiantes de famílies en rentes baixes com pels estudiantes que obtienen els millors resultats acadèmics. Deu venir de Marte ….

LLorenç Vicens LLorenç Vicens | Hace un mes

Això és una mesura per afavorir als seus. Perquè ja hi havia ajudes

user jo | Hace un mes

S' els ha d' exigir a tots els universitaris de la pública un contracte que una vegada acabada la carrera quedin a treballar per aqui durant cinc anys com a compensació del que ens ha costat.a tots els contribuents .

user Nickname | Hace un mes

Han de exigir unos mínimos no es justo que porque tengas o no tengas dinero rindas o no rindas.

user ESCLARAMUNDA | Hace un mes

Però que diu ara? En quin món ha viscut? Lles matricules universitaries sempre són gratuïtes per alumnes que venen de situacions desfavorides. Per altra banda també sempre ho són per els alumnes que treuen una matricula. això vol dir que si un alumne, treu 5 matricules ( una per assignatura) o més el curs següent aquestes matricules seran gratuïtes. I va ella i h o anuncia com si fos una novetat que ella ha inventat.