user VLAD | Hace un mes

La verdad es que uno ya se pierde con estas coaliciones de conveniencia. Al final todo es lo mismo, trincar lo que se pueda, da igual si te juntas con gente que apoya a asesinos, o con gente del pelaje más diverso. Claro ejemplo es la amalgama de partidos que apoyan al amo Sánchez. Todo por la pasta.

user Bep Bo | Hace un mes

Més per Bildu, deMés a Menorca.

user Bep Bo | Hace un mes

De "menorquinistes" res de res, són catalanistes i separatistes radicals i prou. I ara van amb Bildu es partit des terroristes a ses eleccions europees, fins i tot donen suport a un candidat nombre 2 que va ser condemnat per terrorisme.

user Jose Cavaller | Hace un mes

Ni el terrorismo ni el asesinato son normales ni banales, así que no hay que normalizarlos ni banalizarlos. En cuanto a ir con criminales y asesinos es repulsivo y retrata a quién lo hace.

user CIUTADELLENC | Hace un mes

No fa massa una d'aquestes parlava de pau. Quina paradoxa tan gran rallar de pau i anar junts amb Bildu a ses eleccions europees. Ses lliçonetes de "pau" i de condemnar sa violència a qui ho teniu que predicar des de Més-Bildu és als vostres socis bilduetarres, cansats de presentar com a candidats i fer homenatges a terroristes i assassins. Quina vergonya anar amb aquests!! Ja està bé de tanta hipocresia!!

user Antoni Marques | Hace un mes

En realitat el que proposa Més, és donar el vot a un candidat bilduetarra. La nombre 1 d'aquesta llista és independent i té l'escó assegurat, les candidates d'ARA Més no sortiran perquè van de nombre 36 Emma Navarro i 51 Mercè Chumillas Heredia. El tal Molina va de nombre 4 i tampoc sortirà segons totes les enquestes. Així que votar aquesta llista servirà per recolzar les possibilitats del que va de nombre 2 Pernando Baena, condemnat per pertinença a la banda terrorista ETA.

user Antoni Marques | Hace un mes

Aquest partit està carregat de contradiccions, és un partit d'extrema esquerra marxista farcit dels teòrics "enemics de classe" burguesos tan (arbitrariament) estigmatitzats damunt el paper, "docents" com els hi agrada dir a ells mateixos, funcionaris, alguns professionals liberals, classe mitja i mitja alta que prediquen una cosa i en fan una altra i practiquen la "cultura" de l'endoll i la incoherència. Un partit esquitxat per irregularitats com el frau a Milà o les adjudicacions a dit a l'IME. Fa poc es presentaven dins una coalició amb comunistes, el partit dels defensors dels lladres de cases okupes, etc., quan, per exemple, l'entorn més proper de la seva cap visible a l'ajuntament de Ciutadella, reuneix tot un conglomerat inmobiliari de propietats, habitatges, apartaments... Ells mateixos es diuen menorquinistes, però són catalanistes i separatistes radicals i ara, per rematar la jugada es presenten a les elecions amb el partit dels terroristes.

user Antoni Marques | Hace un mes

Ja veig que Emma Navarro no ha repetit el gran error de la pre-campanya de parlar d'habitatge. Quina barra parlar del dret a l'habitatge quan a Ciutadella, que és l'únic municipi on han tingut 8 anys seguits l'alcaldia a Menorca, han estat absolutament incapaços de cedir ni un pam de terreny per poder fer habitatges socials. Ni un pam senyora!! Aquests de Més el que han fet ralacionat amb l'habitatge, apart de dir una cosa i fer tot lo contrari com és costum en ells, ha sigut governar i anar per tot amb els podemites que donen suport als lladres de cases okupes en perjudici dels ciutadans honrats.

user buho | Hace un mes

los socios de bildu ,,,,nada MES que decir

user CIUTADELLENC | Hace un mes

baixamanerLo que et tindria que preocupar a tu Eduard i haurieu d'explicar des de deMés a Menorca a tots es menorquins és perquè ara anau amb coalició amb Bildu es partit des terroristes i assassins. ERC i Més per Bildu, deMés a Menorca.