Laica Laica | Hace un mes

Vamos a ver... Como no se van a quedar los turistas con las islas cuando los de las islas están haciendo el negocio de su vida, vosotros seguid así, poniendo precios abusivos para los de fuera que son los únicos que pueden pagarlo que ya estáis empezando a pagar las consecuencias ni vuestros propios hijos van a poder comprar una vivienda aquí.

user felvalent | Hace un mes

AturditSes solucions PSOE-Podemos-Sumar són importar inmigrants il·legals i okupes i legislar per afavorir-los, mentre catiguen als d'aquí. Una altra solució típica d'esquerres és "topar es lloguers, per tot on sa fet ha estat un fracàs total s'ha reduit s'oferta fins desapareixer del tot a curt i mig termini. Mira't s'exemple de Suecia, 20 anys de mitja per poder accedir a un lloguer: "Ni se edifican nuevas viviendas ni se mejoran las existentes, de manera que para acceder a un piso hay listas de espera de una media de 20 años de las que forman parte aproximadamente medio millón de suecos..." I aquest és es vostre model, un model total i absolutament fracassat, però així esteis, encara provant de donar lliçons, vivint d'utopies sense trepitjar mai de peus a terra."

user felvalent | Hace un mes

AturditS'altra dia van regularitzar 500.000 inmigrants il·legals amb s'únic vot en contra de Vox. Aquestes són ses solucions de s'extrema esquerra i s'esquerra extrema, d'acord tantes vegades amb el PP, per comèdia que facin, empiutjorar-ho tot. I Consti que no som de Vox però amb açò van bé. A Europa el PP i el PSOE voten es 90 % de vegades lo mateix i així ens va: Globalisme, Agenda 2030 i massificació.

user Aturdit | Hace un mes

felvalentSolucions PP, Vox, Ciutadans??? Quines??? Seguir carregant-se s'illa, bous per fillets, segregar-los, reduir impostos als rics o pujar-se els sous??? De quines solucions me xerres??? S'imigració regulada no hauria de ser un problema, sa no regulada si que ho és. Amb açò pensam similar. Crec que fins i tot s'Italia que tant t'agrada amb s'ultra dreta governant té es mateix problema.

user Aturdit | Hace un mes

felvalentOn era s'oposició durant 8 anys i on són després de 10 mesos governant i amb sa temporada començada??? Aquí tots tenen culpa!

Unicornio feliz Unicornio feliz | Hace un mes

El día 8 a las 19:30 todo el mundo a la concentración de la plaza biosfera, tenemos que hacernos oír

user felvalent | Hace un mes

AturditSeguint sa teua teoria dir-te que després de 8 anys d'esquerra extrema i extrema esquerra al Consell i molt especialment 6 al GOVERN CENTRAL ara vos deixondiu amb açò de sa masificació turística en general, quan no heu fet res en tants anys per aturar-la. Y una verdad como un templo, aunque se comprende que sea insoportable para vosotros que la habéis provocado, es que desde la izquierda habéis contribuido muchísimo a la masificación con "turistas" que se quedan para siempre y hemos de mantener entre todos.

user felvalent | Hace un mes

AturditT'has columpiar i has caigut des columpio: Sa inmigració il·legal és una competència exclujsiva des Govern Nacional, que no fa més que fomentar-la. I tornant a rallar de veritats, sa veritat es que es 70 % des europeus estem en contra de sa inmigració irregular i es espanyols no som una excepció, però s'esquerra antidemocràticament, actua i va contra sa gran majoria. S'esquera extrema i s'extrema esquerra estan també a favor des lladres de cases okupes, per açò han anat tombant ses respectives propostes de Cs, Vox i PP per solucionar es problema i treure-los ràpidament de ses cases que roben.

user felvalent | Hace un mes

eutxiucaunTe confundes, yo no engaño ni pretendo engañar a nadie, los de los engaños sois los de la koldosfera, los partidarios del REY DEL BULO y sus aliados: «Con Bildu no vamos a pactar. Se lo repito. Con Bildu no vamos a pactar...si quieres lo digo 5 veces o 20… con Bildu no vamos a pactar. Con Bildu, se lo repito, no vamos a pactar. Si quiere se lo repito otra vez». «El PSOE nunca va a pactar con el populismo porque el final del populismo es la pobreza de Chávez, las cartillas de racionamiento y la falta de democracia» “La amnistía es algo que, desde luego, este Gobierno no va a aceptar y que, desde luego, no entra en la legislación y en la Constitución española”. Y hay docenas y docenas de ejemplos más.

user Aturdit | Hace un mes

felvalentDesprés de 10 mesos de s'extrema dreta al parlament i als consells, no veig millora, al contrari en tots els hàmbits. Tots han contribuït a que açò sigui un desastre.