user Bing | Hace 2 meses

El GOB s'ha convertit amb sa branca movilitzadora de s'extrema esquerra. Encara els esper a Fornells i a Es Milà. Manipuladors!!

user buho | Hace 2 meses

hay que ver los ornitológicos expertos en todo

Toni orfila Toni orfila | Hace 2 meses

A lo mejor si los partidos políticos se pusieran de acuerdo que al final es su trabajo.el gob no tendría tanto trabajo !!!! Hacer las normas consensuadas igual para todos y a largo plazo no tiene que ser tan difícil y los técnicos,inspectores etc también trabajarian en los tiempos que toca. Tiempo al tiempo!!!!

user Barçola | Hace 2 meses

El GOB té por de perdre es control...

user carlos | Hace 2 meses

Les vuelvo a repetir, no sean tan cortos. La economía sin ecología no existe. Ecología somos todos, no es cosa de izquierdas. Pueden votar a la derecha y ser ecologistas. Ánimo, no es tan difícil.

user no som ningú per xerrar | Hace 2 meses

Alexia@David, i també @Antonio Pons: Ja basta amb aquestes afirmacions de que el GOB només actua quan governa la dreta. No és cert! Alguns titols d'aquest mateix de quan encara governava s'esquerra: "El GOB acusa a Medio Ambiente de «destrozar» los torrentes" "El GOB denuncia el daño que provoca la pasarela de Es Castell" "Vía libre para los furtivos en Menorca: el GOB denuncia tres años de inspecciones bajo mínimos" Gràcies al GOB hi ha un minim de control a aquesta illa, cosa que en teoria és d'ajuntaments/consell/govern. Però com aquestes institucions no son capaços o, pitjor, no hi ha voluntat, no ho fan. Sense el GOB aniria molt més gros aquí.

user Jaume | Hace 2 meses

DavidFals! Es 5 vídeos que edita el GOB sobre masificació són del 2020-2021, els pots trobar a nes seu canal de youtube i així curar un poc sa teva ignorància.

user baixamaner | Hace 2 meses

Antonio Ponspodriem pero algu hauria de fer la feina que fan ells que es molta i bona per a tots, si no fos per ells i fos per gent com voste Menorca no seria el que es. Mai sabrem agrair al GOB la seva defensa del territori, de la ecologia, de mostrar als al.lots coses guapes de la natura, de la custodia agraria, dels productes de proximitat, del medi ambient mari, del viver de plantes i de mil coses mes que fan per profit de noltros i dels nostre fillets, no entenc com hi ha gent que els odia, com voste.

user Ciudadana | Hace 2 meses

TramuntanaY piscinas de 16 mts x 10 mts ……. dénse una vuelta por la Costa.

user Ciudadana | Hace 2 meses

PiliPues sí. Hay un refrán que viene al caso ….. “cree el ladrón que todos son de su condición “ 🤔