user Jaume | Hace 24 días

He vist aquest comentari i m'ha agradat molt: No és una manifestació en contra ni a favor de cap partit, és una manifestació EN CONTRA DE SA MASSIFICACIÓ!! Fins i tot es Conseller Joan Pons Torres està en contra de sa massificació per Sant Joan, pues igual passa per tot. Sabem que molta gent viu des turisme, i no el volem eliminar, només posar límits. No fa falta anar superant records cada any.. record de turistes també va associat a: - Record en preus de lloguer - Record en contaminació - Record en consum d'aigua - Record en accidents - Record en criminalitat - Record en gestió de residus - Record de gent per tot Volem que Menorca sigui una illa on poder viure, tenir feina, pagar un lloguer, tenir una família i que es fills també puguin pagar un lloguer. No tot hotels i Airbnb!! Fins i tot es empresaris saben que un turista que ve a Menorca i té sensació de massificació no tornarà, Menorca ven natura, pau i tranquil·litat. #sosresidents #viaMenorca #menosFitur #mésFutur

user Aturdit | Hace un mes

Hasta aquíNi ellos se lo creen! Solo es para justificar su €€€, nada más. A mi me mandaron a aparcar a "n'Es Plà verd", que allí siempre hay sítio. Lo de Singapur y l'Hospitalet, ya ni te digo. Con una encuesta de un 84% de gente que piensa que se viviría mejor con menos turístas, es difícil sacar la cabeza hoy.

user carlos | Hace un mes

Bueno, siempre los hay que mientras no les metan algún codazo al pasar no se dan cuenta que el aforo está lleno.

MenorquinaOnline MenorquinaOnline | Hace un mes

Los que habéis visto algo de mundo estaréis de acuerdo conmigo, Menorca tiene algo taaan especial, defendamos la isla y su esencia! Se pueden traer turistas, tampoco es plan de destruir el 100% del turismo, pero cuando hay casi 3 turistas por residente, ya no son turistas visitantes, es una invasión! Y los residentes no somos solo parte de decorado de "típico de Menorca"!

user Bep M. | Hace un mes

luis63Ala! exagerat!

user Aturdit | Hace un mes

BingA jo m'es igual si aquell o s'altre. Lo que està clar és que tenim per uns polítics que fan vergonya! Ni uns, ni altres, fan res per aturar aquesta animalada. Jo diria que el contrari. Tot sigui per un bon sobre.

user Bing | Hace un mes

Ara que no governen els seus toca manifestar-se. L'any passat i s'altre fins dalt de gent i aquesta tropa ben calladets. Se vos veu es plomero.

Cati Xicu | Hace un mes

Compteu amb jo!! Tothom es carrer! JA!!!! Estem fent malbé ca nostra , sa nostra illeta.

user Berta | Hace un mes

Gràcies, gràcies i mil gràcies GOB, conteu amb jo i tota sa meva familia.

user Hasta aquí | Hace un mes

TORPEDOJAJAJA, otro como el que escribe por aquí y dice que en verano está solo en la playa. Por favor, que no escribimos desde el Polo Norte, nosotros también vivimos aquí...