Eli Eli | Hace 2 meses

Les escoles d'estiu són necessàries per moltíssimes famílies que es dediquen a atendre als fabulosos turistes, i no tenen medis per tenir cura dels seus fills, de veritat podem acceptar millons i millons en poals per els fems i no podem garantir cura dels nostres fills? Feis vergonya, tant dretes com esquerres. Això ès una prioritat, no un caprici de Europa.

user Pollopopeye | Hace 2 meses

Una altra campanya de bons de 200€ i solucionat

user maria | Hace 2 meses

Quantes places dels dos campaments d'injove que fan des del consell han estat becats? Els campaments de biniparratx han desaparegut definitivament? I les escoles d'estiu amb horaris més amplis i més flexibles? I els menjadors durant l'estiu? Quan les famílies més treballen, menys recursos hi ha i els fiets i fiets queden més tot sols, acompanyats de pantalles. I després qualqu pot dir que s'ajuda a les famílies?

user maria | Hace 2 meses

Els drets dels infants totalment vulnerats, la conselleria de "benestar" social?, d'educació? Joventut. Per quan es prioritzarà els infants? Les activitats de lleure haurien d'estar subvencionades especialment per aquells fiets i fietes que són vulnerables. El consell ha anat reduint aquestes ajudes en els darrers anys, anam retrocedint en drets.

user Guillermo Marqués Hernando | Hace 2 meses

Bueno, doy a entender que las ayudas no se han dado ya que otros motivos más importantes existen. Pero claro, un titular así es llamativo para empezar a criticar al actual Consell, pero esperemos....vayamos antes a informarnos el porque de esta negativa, y lo más seguro que después sacaremos conclusiones positivas.

user sergi p | Hace 2 meses

Espero que no vuelvan a convocar estas ayudas! Ya esta bien de subvenciones y paguitas señores!!!

user Antoni Marques | Hace 2 meses

I jo denuncio que aquests dos i el seu partidet s'han fet socis de Bildu el partit dels terroristes i els assassins i es presenten junts a les eleccions europees amb ells.

user Josep Pons | Hace 2 meses

I ell, en Juaneda, encara no ha explicat, ni s'ha responsabilitzat des doblers de tots es menorquins defraudats a Milà mentre ell era es conseller responsable, facturant a més de 800 euros, com si s'haguessin incinerat, tones i tones de residus que en realitat es van abocar i per tant s'haurien d'haver cobrat per sa tarifa d'abocaments a menos de 40 euros sa tona. I quan ens explicarà de ses adjudicacions amb fraccionaments i a dit (es 80 % des total!) que feia es cacic M. Maria al IME? I quan serà es dia que ens conti a tots es menorquins lo des 22 milions des conveni de carreteres perduts per sa negligència de deMés a Menorca? I quan ens informarà des pactes i alliances de deMés a Menorca amb Bildu, es partit que va presentar a 44 terroristes, entre ells 7 assassins a ses seues llistes electorals? I quan es responsabilitzaran i tornaran es 100.000 euros de tots que van tirar en "subvencionar" a una ballarina de dansa oriental...?

user Josep Pons | Hace 2 meses

O sigui que l'any passat deMés a Menorca va convocar aquestes ajudes i van deixar tirats a la majoria des que les van demanar "la mayor parte de las peticiones fueron denegadas por no cumplir los requisitos" que ells mateixos van posar... Idò ara de que es queixen?

user Menorquina | Hace 2 meses

Jajajajjajja, sigo diciendo que esos de Més per Menorca son la ostia.a 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣