user Sacosmopolitaquerobacremes | Hace 4 meses

No resulta fàcil saber que fer, hi ha addictes sense substància, per exemple els addictes als videojocs, o els addictes al sexe, o als jocs d'atzar. El que sabem és que hi ha un gran entramat on hi ha des de gent molt modesta fins a gent que no sap que fer amb els diners. El problema ve quan algú del teu entorn familiar està dins la teranyina, i fins i tot et pot dur a la ruïna. El que cal és que des de l'escola es comencin a abordar aquests temes. Comptar amb ex-addictes que expliquin el que comporta, tenir molt contacte amb els professors que passen amb els joves mes temps que els pares i poden veure coses que la família no sap veure. I no per més policia s'obtindran millors resultats. I sobretot molts addictes ho són per insatisfaccions personals, la persona tímida que amb un vas d'alcohol torna xerraire, la persona amb poca autoestima que amb un polsim es sent el rei del món. Millor tenir una actitud d'acceptar la fragilitat humana i fer que les persones ho puguin superar.

user buho | Hace 4 meses

asi NO se combate el delito

Lolita Lolita | Hace 4 meses

Eso lo ganan en una sábado 🌉 🌃 night...

user Silesius | Hace 4 meses

SpidermanEstic totalment d’acord amb que es penalitzi fortament a aquells descerebrats que agafan es cotxo en estat d’ebrietat. Lo que dic és que allà on s’ha de posar èmfasi és en sa responsabilitat individual, en sa informació mèdica lliure d’ideologia, en es seny i en s’autocontrol. Lo que no m’agrada és que s’estat es reservi es dret de determinar quines substàncies es poden posar es ciutadans dins des seu cos i quines no. Açò es paternalisme. Açò és tractar a persones adultes i autònomes com fiets petits. És com si s’estat prohibís segons quins esports perquè alguns són massa perillosos i un es podria fer mal; o que prohibís menjar segons quines coses perquè algunes provoquen hipertensió, obesitat o càncer. Alguns son molt liberals per algunes coses però després s’escandalitzen per altres. Finalment, una altra cosa que em repugna bastant es sa “santurroneria” d’alguns que, sense haver provat cap droga il·legal i sense tenir ni idea de què xerren, es posen a pontificar des d’una suposada superioritat moral. Pensen que per fumar un porro o prendre cocaïna o mdma una vegada en l’any et converteixes en un “drogata” en un “yonqui”, un ésser immoral, mala persona, lladre, maltractador, violent i molts altres epítets utilitzats se se cap base. No poden ni concebre una relació sana amb ses drogues il·legals. Ningú troba que estigui malament beure una copa de vi cada setmana. Però si en lloc d’una copa de vi es una retxa de coca ets una horrible persona, un quinqui i un marginal.

user Johnny Mentero | Hace 4 meses

2.000€? Calderilla.

user Spiderman | Hace 4 meses

de moment s'herba es il·legal...el tabac i l'alcohol no....i per jo tindrien que estar a la llista pero bonu que siguis un fumeta sincerament a jo mes igual..tu veuras el que fas amb la teva vida....pero que no sigui excusa quan facis alguna cosa malament....ay es que anava fumat...doncs a la presso i punt....(en un accident de transit per exemple)

user Lila Lila | Hace 4 meses

Si a la gente no se le caen los dientes de fumar algún cigarrito... Es de la coca aue entra en la isla...suete que la coca si que hace ricos a algunos y apasionados de ella hasta gente con título y placa.... Son Parc llevando droga y prostitución. Ciudadela con su puerto latino coca y peleas. Y en el resto de isla hay de todo y escondite para unos cuantos. Menorca ojalá so'o se fumaste un poquito de hierba como antaño... Ahora lo típico es cojer papel de plata. Esto es menorca ahora... Destrozar Sela vida a base de polvos blancos no hierba

user Silesius | Hace 4 meses

CiudadanaPrimer de tot, no s’entén molt bé es seu comentari després de sa primera coma. En segon lloc, què entén vosté per “drogata” (terme que claramente denota un judici moral)? Els qui prenen ansiolítics, antidepressius, somnífers i agafen es cotxo, també son “drogatas”? En tercer lloc, està vostè a favor de que es prohibeixi s’alcohol i totes ses altres substàncies legals que comprometen sa conducció de vehicles? Si sa resposta es sí, llavors seria coherent (encara que defensant una postura complicada com a mínim). Si sa resposta es no, perquè pensa que es cànnabis ha de ser il·legal i s’alcohol no?

user Ciudadana | Hace 4 meses

SilesiusLuego si por carretera le embiste un drogata o alcohólico NO se queje, es normal ir drogado o bebido por el mundo (de hecho, de cada vez hay más, va en aumento constante)

user Silesius | Hace 4 meses

Realment algú es pensa que aquests tipus d’accions serveixen per eliminar o reduir es consum de cànnabis? Sa gent fuma des de sempre i així seguirà. Açò son simplement recursos policials desperdiciats. Deixau de demonitzar es cànnabis, perquè hi ha drogues legals com es tabac i s’alcohol que són molt més perjudicials per sa salut. És totalment irracional i hipòcrita que s’estat no em permeti fumar un porro (perquè és dolent per sa meva salut i per sa salut pública) al mateix temps que em permet beure dos litres de whisky al dia.