Mazinger Mazinger | Hace 2 meses

Crisnafoc¿Quin temps fa per "los mundos de Yupi"?

user Silesius | Hace 2 meses

CrisnafocQuins catalanistes? Tenim aquí espies catalanistes? Açò es Menorca, aquí no hi ha catalanistes. A jo m’importa un pito lo que fan els catalans. Els nacionalismes son penosos, especialment s’espanyol. Jo lo que vull es que es cambrer m’entengui quan xerr en menorquí, que es doctor m’entengui quan xerr en menorquí, que els nouvinguts mostrin un mínim respecte i aprenguin sa llengua d’aquí. Vull que ses classes es donin en menorquí també. Açò me converteix en independentista català? Què té a veure una cosa amb s’altra? Així Crisnafoc, imagin que estàs d’acord amb jo en que fa falta una empenta a n’es menorquí, no? I segueixes pensant que els independentistes catalans (que viuen a Catalunya) son els responsables de que cada vegada es menorquí vagi perdent terreny? No té res a veure es castellà, no? VOX no te res a veure amb tot açò tampoc, ells voldrien que tot fos en menorquí aquí. Dius que abans mai havíem tingut problemes amb sa llengua, no? Durant es franquisme no hi havia cap problema, no? Per favor…. Tots els problemes amb sa nostra llengua (un dialecte des català) son culpa des catalanistes, aquesta es bona…

user Crisnafoc | Hace 2 meses

baixamanerEts únics que se volen carregar es menorquí son ets catalanistes. Sa prova, i ben contundent, ès que mai abans havíem tingut cap problema amb sa nostra llengu.

user vivimis dil tirismi | Hace 2 meses

Éstos de VOX son el nuevo Georgie Dann...el chiringuitooo, el chiringuitooooo

user Silesius | Hace 2 meses

Jesús el buenoTotalment d’acord. A més, mus volen fer creure que sa culpa de que no es senti xerrar en menorquí pes carrer es des català. Es castellà sembla que no té cap culpa i s’ha de protegir perquè està desapareguent.

user Rokuruta | Hace 2 meses

Un nou xiringuito de VOX, on es donarà un gran servei al ciutadà, i es resoldran problemes reals de la ciutadania. Sangoneres inútils!!

user baixamaner | Hace 2 meses

Elver Galargaah si on?

user baixamaner | Hace 2 meses

No conec un altre pais on es lluiti contra la llengua propia, on un partit feixista tingui tants de vots que carregui contra la llengua propia. De veritat que els que van votar als feixistes volien que es carreguessin el menorqui? No ho entenc.

user Dofinet | Hace 2 meses

Creando problemas donde no los había y no haciendo ni mención de los problemas reales. Unos cracks

user Miquel | Hace 2 meses

Ya era hora que surtira alguno que defensara el menorquino. Que se demane que nos escolten cuando rallamos como se ha de rallar.