user carlos | Hace 26 días

La única solución sería decrecer y eso es impensable en una sociedad totalmente capitalista donde la gran mayoría de ciudadanos nos hemos adaptado a éste sistema y nos opondríamos directamente a perder nuestro nivel de vida. El decrecimiento llegará, pero será a partir de leyes dictatoriales cuando ya los problemas serán totalmente insoportables.

user carlos | Hace 26 días

Que nadie espere ningún tipo de cambio. El turismo seguirá creciendo sin ningún tipo de freno, por lo menos en la próxima década y nadie no nada va a poder pararlo. Los políticos no lo harán y nosotros mucho menos porque estamos totalmente domesticados. Haría falta una revolución para revertir las cosas y eso es imposible. El turismo nos va empobreciendo como sociedad y así seguirá siendo, pero está claro que algunos ganarán mucho dinero con todo esto. Esa es la realidad, en mi opinión claro.

user Joan Ramis | Hace 27 días

El problema per a aquest "diàleg amb els agents implicats" és que no inclou els principals implicats, els ciutadans, els residents. Paraules buides d'estafadors.

Hola Hola | Hace 27 días

No ha ningún buen cerebro que se de cuenta de la porqueria, residuos y contaminación que deja la explotación turística en nuestras islas y nuestro mar ??? No pues no lo hay , demostrado está.

user espartaco | Hace 27 días

@xiprenant Totalment d'acord amb tu i d'altres que opineu practicament igual,el tirisme limitat si es complementa amb altres activitats productivas,por ser bo,pero mai com unica activitat que suporti el pes principal de la economia. O es rectifica o el futur el tenim en se corde floxa.

user Jonn | Hace 27 días

Mireu avui canàries com es manifesta contra es turisme insupurtable. Anem aprenguent que si no acabarem com ells , farts.

user binibèquer | Hace 27 días

Normalment en Costas és raonable però aqui no hi té la raó. El turisme té sous molt baixos -o pitjor en negre- i que no "aporten res al pot" via impositiva (doncs el IRPF és nul o molt baix). En canvi, el treballador immigrant del sector turístic sí que porta la seva família de fora que requereix serveis i despesa pública. En definitiva, un desastre dissimulat pels guanys a curt dels sectors de restauració i hosteleria.

Xiprinant Xiprinant | Hace 27 días

Quan algú suposadament amb estudis mescla a una mateixa frase «creixement» i «sostenible», amb jo hem acabat. Irreconciliablement. Amb recursos finits no es pot créixer indefinidament, ni que sigui poquet a poquet. Clar que ho pots fer avui i demà, però sempre arribes a un punt on se t’acaben els recursos o entres en conflicte amb els altres creixedors. I llavors com ho expliques? A qui dones la culpa? A qui t’has de carregar per seguir creixent un poc més? En el fons pens que tothom ja ho sap açò, i creu que en el repart de sofriment quan arribi la caiguda, a ell o ella no li tocarà, que només seran els altres que tornaran a la casella de sortida.

Ciudadano Kane Ciudadano Kane | Hace 27 días

L'industria del turisme es, de tots coneguda, la més inestable que hi ha hagut ara i sempre

user carlos | Hace 28 días

Baleares: Su economía es muy atípica porque el 85 % de su PIB lo genera la actividad turística, y esto es muy peligroso. Informen porfavor de sus peligros, no solamente de sus bondades.