user Ramon | Hace un mes

CIUTADELLENCJa tenim un altre enterao que es dedica a corregir a nes demes i no es fitxa amb es contingut … Lo dit , es tema es lo de sa Capital de Menorca , no en te mira Ses bajanades que escrius !!! Segons tu mus vols fe creure que a Ciutadella teniu Port , si pero no el podeu empra de lo petit que es lo altre que teniu es un pantalan bus agradi o no !!! Puntualitza , no som tant prepotent com tu !!! Res mes a dir !!! Ara dime quantas faltas tenc !!!

user CIUTADELLENC | Hace un mes

Ramon@Aficionado. Aprén a escriure un poc, que sa ignorància i ses faltes d'ortografia t'identifiquen empris es pseudonim que empris i escriguis amb s'idioma que escriguis. Sobre es fons de ses bajanades que escrius, són tan evidents que només et puntualitzaré que es "mus" és un joc de cartes.

user Ramon | Hace un mes

CIUTADELLENCIgnorant diu Es Ciutadellenc !!! “A Menorca no ahia cap Capital “ I mus vuleu fer creure que a Ciutadella teniu un Port !!!!! Anda ya !!!! Ignorants molts per Ponent !!!! Res mes a dir !!!!

user CIUTADELLENC | Hace un mes

AficionadoIgnorant ho has demostrat ser quan has escrit "la capital hasta donde yo se sigue siendo mao /Mahón", però sobre tot queda ben confirmat amb es munt de faltes d'ortografia amb ses que destrosses qualsevol idioma en que intentes escriure. De lo únic que pots riure és de ses teues pròpies cadufades.

ruperto ruperto | Hace un mes

ja comensan amb Sant Joan? trop que es molt prest, per fotre arenga.... mig millio d`euros,,, uuuuyyy aso fa por, que no en quedi aferrar per ses voreres... i encara estan amb es rollo de reduccio de gent? que cansats que sou, l any passat a nes born hi van cabre 27453 i dos fiets,,,, nh iha prou de gent....

Aficionado Aficionado | Hace un mes

CIUTADELLENCjajajajaja, que bons de sofocar que sou . mus tiran brumer i picau com a cabots ignorant !!!

user CIUTADELLENC | Hace un mes

AficionadoIdò, ets un ignorant perquè a Menorca no hi ha cap "capital". Estableix s'Estatut: "Artículo 7. Capital de las Illes Balears. La capital de las Illes Balears es la ciudad de Palma, que es la sede permanente del Parlamento, de la Presidencia del Gobierno y del Gobierno, sin perjuicio de que el Parlamento y el Gobierno puedan reunirse en otros lugares de las Illes Balears, de acuerdo con lo que establecen, respectivamente, el Reglamento del Parlamento y la ley." Així que, Palma es capital de Balears perque així ho estableix s'Estatut d'Autonomia, mentre que Eivissa és, des de 2019, sa capital d'Eivissa perquè així ho estableix sa Llei "del estatuto especial de capitalidad de la ciudad de Eivissa". Mentre cap norma diu que Mahó sigui cap capital de res. A Menorca tots es partits van consensuar no fer cap "capital" i rebre sa dotació de 5 milions que va rebre Eivissa per sa Llei de Capitalitat mitjançant sa LLei de sa Reserva de sa Biosfera.

user Torniquete | Hace un mes

AficionadoMao Tse Tung.

Aficionado Aficionado | Hace un mes

vais a dejar salir a la colcada a las mujeres este año ?... por cierto la capital hasta donde yo se sigue siendo mao /Mahón

user Kapak | Hace un mes

AlphaCentauri¿Aun los hay que se piensan que la capital de Menorca es Maó?