user " Sito " | Hace 6 meses

Se subasta este CUADRO................

user carlotaM | Hace 6 meses

Sra de Medrano, prengui nota de lo que li diu sa seva presidenta de vox Balears i actuï en conseqüència, dormirà molt millor. Sa seva salut és molt important per poder fer feina a s'ajuntament i a n'es Consell i tenir sa consciència tranquil.la també ho és

user felvalent | Hace 6 meses

MM no organitza més que baralles i no en té ni idea de com es senten es seus electors a Menorca, perquè ni li importen ni tan sols es de coneix, es que jo conec estan total i absolutament defraudats per es embulls, intrigues, narcisisme i nul·la capacitat de feina de Medrano. Un exemple viu d'aquella dita «Quod natura non dat, Salmantica non praestat» (Lo que no da la naturaleza, Salamanca no lo presta).

joan Pons joan Pons | Hace 6 meses

Lo que hay que hacer es pensar en España, colgar a Sanchez por los pies y aclarar de una vez por todas que la tierra es plana.

user Antoni Marques | Hace 6 meses

I de feina zero, només sap crear un conflicte darrera l'altre aquesta peça. Tan destructiva com que és una màquina de fer gols en propia porta aquesta dona. Vox té un càncer a Menorca i es diu Medrano.

user Antoni Marques | Hace 6 meses

Diu la presidenta de Vox que «quien quiera crear discordia, buscar problemas y generar embrollos, puede salir por la puerta». Idò amb els fets de Medrano ha quedat molt clar que ni Menorca ni els menorquins l'interessam per res, lo únic que l'interessa és fer baralles per aconseguir més poder i mantenir la cadira per omplir-se les butxaques amb els nostros doblers. Fins i tot uns quants que conec que la van votar estan més que farts d'ella i dels seus embulls. Si ara que tothom la coneix es tornés a presentar, en tost de 3.000 vots no en tindria ni 30. I ha donat un exemple tan flac que ha fet moltíssim més mal al seu propi partit del que ningú més li pugui fer mai.

user felvalent | Hace 6 meses

M.M. llega siempre tarde a todo y eso cuando llega. Se hizo famosa por su descarado absentismo laboral al no asistir a dos plenos seguidos del Ayuntamiento de Ciutadella, también ha faltado a varias juntas de portavoces, media docena de comisiones informativas y a un sinfín de reuniones según se ha publicado en diferentes medios (entre ellos es Diari). Ya se publicó en su momento en es Diari la bochornosa "falta de acción de Medrano al frente de su departamento (del Consell)... desde que tomó posesión hace 122 días, sólo en 40 días aparecen actos en su agenda pública. «De hecho, julio, agosto y mitad de septiembre aparecen totalmente en blanco»". Y también fue noticia su pasotismo en el ayuntamiento de Ciutadella, elegida en mayo presentó su primera iniciativa a un Pleno... 7 meses después... ¡¡A finales de diciembre!!

user Aturdit | Hace 6 meses

I que esperaven els seus votants??? Aristròcretes, militars i fatxes que no saben que es fer feina!

user Un vecino | Hace 6 meses

No se han dado cuenta que están ahí para recaudar dinero para el chiringuito de Abascal, Monasterio y CIA? Que pregunten dónde está el dinero de Baleares. Lo gestiona VOX Baleares?? Jajajaja

user " Sito " | Hace 6 meses

Cuanta bajeza.......