user GLEVE | Hace 9 meses

Tothom ben brut defora es bars i no nomes de alchol si no que de tot tipos de substancies estupefaents.En vaig veure mes de un per qualsevol portal

user menork | Hace 9 meses

Hasta aquíBam... d'on has tret que defenso que sa gent s'emborratxi sense límits i es drogui sense límits? On ho he dit jo? O no saps llegir o no tens comprensió. De fet... dic sempre amb respecte i limit... El que dic es que sa gent jove fa sa festa de diferent manera a sa quebtuni jo feien i que mentres hi hagi respecte i limots, honem d'acceptar (ens agradi o no). A jo tampoc m'agrada pero si ara sa diversio es arribar amb es jaleo bus amb se botelles de pomada (preparades per es papis) i fer "botellón" fins les tantes... que vols que te digui.. clar que no m'agrada, pero, insisteixo mentre hi hagi respecte i no es passi amb es beure (limit) que tenc a dir. Es meu pare tampoc entenia que hi havia de matinada per arribar a casa de dia. Els temps camvien. A pitjor probablement pero es lo que hi ha.

user Abel | Hace 9 meses

Con estos jueces estamos apañados a ver si es que cobran un plus por no meter gente en la carcel????

ruperto ruperto | Hace 9 meses

Sa justicia? O nhi ha d justicia, fa estona que es una vergonya, tots es maleantes i gamberros estan ben tranquils... Imiracque no nhi haviavno d xusma x Ferreries... Mare de deu.. Qui ha vist ses festes i les veu ara...

user Hasta aquí | Hace 9 meses

menorkNo, home, no. No pots defensar que sa gent s'emborratxi sense límits i es drogui sense límits mentre a tu no et molestin. A part de que moralment és una degradació de la societat inacceptable els resultats d'aquestes actituds les pagam entre tots encara que sigui de forma indirecta (pagam aturs, pagam tractaments, pagam desintoxicacions). I no diguem l'exemple que es dona a la juventut. Després no ens podrem queixar de que només volen viure bé sense fotre brot.

user menork | Hace 9 meses

No anam béA n'es teus temps de juventut devies fer lo teu que segurament es majors no ho veien en bons ulls. A jo tampoc m'agrada veure tanta gent passada de alcohol i drogues, pero es el que ens ha tocat viure. Mentres hi hagi respecte i no es passin es límits, que facin festa.

user LluciaPons | Hace 9 meses

Visca es jaleo d'ases i que duri per molt d'anys aquesta juerga on grossos i petits s'enborratxen i perden sa vergonya. Es millor desproposit permés que hi ha amb tot s'any. Salut!

user Pregonda | Hace 9 meses

... y el juez, como es la tradición y costumbre habitual en nuestro desgraciado país, decretó su libertad provisional. ¡¡¡PERFECTO!!! Qué gran sistema judicial y penal tenemos en España, modelo a imitar en todo el mundo.

user Menorquina | Hace 9 meses

@Gabriel M. Pons 👌👌👌👏👏👏

user No anam bé | Hace 9 meses

Una reflexió per es dia de sant Bartomeuet: cap on va sa festa?volem un dia de festa com és d'ahir,on es bars de sa plaça s'omple de gent disposada a beure fins a emborratxar-se ,amb música dalt de tot fins les 6 des capvespre? Jo ahir amb ses escenes que vaig veure per es carrers ,com a ferrerienc me sent avergonyit,ple de gent ( molt jove)tirada per es portals dormint la mona,semblaven zombies,quina pena!!.