user menork | Hace 10 meses

Mentre hi hagi gent com @sito @MartiPacual i companyia que defendi lo indefendible (per amistad o per lleitat a un partit polític) o vagin amb es clàssic "i tu més", així ens anirà, que ens fotran per tots es caps. Faran, com fan ara, torns per entrar a governar i en ser dins venga robar i malversar. I si... tot un menorquinista subvencionant dances orientals. Tot molt coherent.

Menorquí empipat Menorquí empipat | Hace 10 meses

Ja Ho vaig dir, Ja ensumava algo raro d'en Miquel Àngel Maria, mai m'ha generat confiança i resulta qui es gasta aquest dineral per una dansa original😂. açò fa olor de corrupció i mira justament qui surt un Sr. Que se les dona de Menorquinista i resulta que no van dir res amb què es gastaven es nostros doblers. Al final ha tingut que venir un jove amb 🥚🥚 com és en Joan Pons Torres a dir que va passar amb tot aquest dineral despilfarrat de ses nostres butxaques. Com m'agrada veure a n'és catalanistes de MÉS i tota sa seva bancada nerviosa de que ara estigui un defensor des menorquí i des menorquins.

user Jose Cavaller | Hace 10 meses

En tota sa història de sa humanitat ningú ha robat tant com es comunistes. Ni fer-hi a prop. Més de cent milions (100.000.000) de vides robades i bilions (amb b) de propietats privades robades a tot el mon... I segueixen...

La gente mala me cae fatal Ciudadano ejemplar | Hace 10 meses

SitoHalla echo? 🫣

Goy Goy | Hace 10 meses

Vaya, yo que ahora me estaba dejando michelines para la danza del vientre......

Sito Sito | Hace 10 meses

AlexiaSeñor/a…. Habría que haber echo esto en todos los gobiernos, en todos… Malversación, prevaricación, desfalco, amiguismo, enchufes, gastos injustificados, no hubo gobierno que no lo halla echo.

Aficionado Aficionado | Hace 10 meses

Marti Pascualdespués de 2 legislaturas , encara teníu sa barra de crítica es Altres ?? , tambe será culpa de franco y sa guerra civil , aso son escuses de mal pagador

user Bep Bo | Hace 10 meses

Marti PascualUn altre com "baixamaner" que vol tapar ses irregularitats i negligències si són d'esquerres qui es de cometen. Que surti tot lo mal fet com açò, sigui qui sigui que ho hagi fet! Es poble tenim dret a saber com tiren o roben es nostros doblers ho faci qui ho faci. I es Conseller no fa més que complir amb es seu deure de transparència. Empegueit hauria d'estar Maria i tots es que voldrien tapar que, elements com ell, puguin tirar es doblers de tots només per ser d'esquerres.

Curioso Curioso | Hace 10 meses

La izquierda lo arruina todo!

user Heura | Hace 10 meses

Va gros!