user Jose Cavaller | Hace 11 meses

baixamanerMiri, es una obvietat que sí a Albacete per exemple només es xerra castellà no hi ha que demanar llibertat d'elecció de res, Vox ho demana a on es necessari per haver-hi més de una llengo oficial i em sembla molt bé. De fet es veu que Vox té molt més respecte per ses modalitats que per exemple el PSM-deMés a Menorca. I es franquisme no va fomentar es menorquí, però tampoc el va prohibir.

user baixamaner | Hace 11 meses

Jose CavallerPues clar que si que ho demana, pq es un partit anticatalanista per excelencia i no soporta que el menorqui sigui una variant del català, pero si voste es pensa que ells ho fan per amor al menorqui esta mot equivocat, ho fan per destruir el catalá, ho han fet a Valencia i ara ho volen fer aqui, es la seva ideologia, la mateixa del franquisme on estava prohibida la nostra llengua. Es una estrategia molt vella. S'ha fixat que aquesta llibertat d'elecció solament la plantejan als llocs on hi ha una llengua propia i mai a la resta d'-Espanya? Pues eso.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

baixamanerVox demana sa lliure elecció de llengo i que a Menorca s'empri sa modalidat menorquina.

user baixamaner | Hace 11 meses

Comentari sentit avui al mercat de Ciutadella: - Y la señora me hablaba en menorquin, ja ja ja que risa y yo no entendia ni jota.

user baixamaner | Hace 11 meses

Jose CavallerVostè no hi veu cap despreci, jo sí. Al senyor Villafranca ja li han passat pel damunt dos cops des de Palma i aixó que encara no ha començat a governar. I sobre la llengua dir que estic segur que es un altra imposició de VOX, li sembla bè ?

user Aturdit | Hace 11 meses

Supòs idò que serem tots iguals, i si un ho tria podrà aprendre Euskera a Madrid. No deien és d'es xiringuito Aguirre "Libertad"? O són hipòcrites?

user FARTO | Hace 11 meses

Las lenguas no se pierden por aquellos que no la estudian sino por aquellos que sabiéndolas no la emplean

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

baixamanerNo desprecien res, compleixen es seu programa de fomentar sa modalitat menorquina i eliminar xiringuitos. Per traicions es frau a Milá i es caciquisme al IME que provaves de tapar amb es teus comentaris tendenciosos.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

l'amo_corsoEs fals, almenys pel que fa a Vox que cobrin subvencions, tan fals que no en pots dir ni una. Sa "mala fe" es tota teua mentint i especulant. Vox tampoc ha dit mai que renunciaria a formar part des governs perquè una vegada ja ho va fer i el PP va incomplir es acords programàtics, així hi tot ha renunciat a formar part des Govern Balear. Lo de que es pujaran es sou es una altra falsetat especulativa teua, açò si quje es "mala fe" i fer acusar a algú del que podria fer però no ha fet.

user Joan Llufriu | Hace 11 meses

Josep PonsTot açò si Europa els deixa, i serà que no. Política de boquilla i gens realista.